Kislány ruhákat keresek, aug.23 a szülés időpontja. tudtok linkelni oldalakat ahol nem csak habos-babos lány ruhák vannak, hanem vagányabbak lezserebbek, de lányosak!?

Figyelt kérdés

A bajom az, hogy egyszerűen nem bírom elviselni a full rózsaszín, vattacukor bomba szerű ruhácskákat és szinte mindenhol ilyet látok (hello kitty és minnie egér diszítéssel) tesco, vatera, rokonok stb.

Fiús anyuka vagyok és meg vagyok lőve teljesen a ruhákkal, nem vettem semmit mert nem tetszenek a ruhácskák és már kapom a savazást, hogy ugye el lehet majd dönteni, hogy fiú-e vagy lány a baba...

ELŐRE IS KÖSZI!!! :)

2014. júl. 12. 12:13
 1/10 anonim ***** válasza:
H&M be jó cuccok vannak.
2014. júl. 12. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is fiús anyukaként kezdtem, Hello Kittytől felállt a szőr a hátamon.

4 hónapos volt a lányom, mikor megvettem az első Hello Kitty együttesét... :)

Annyira cuki benne, hogy azóta megbékéltem vele. Azóta lett még egy HK ruhája és egy minnie egeres pólója. Most 8 hónapos. Tehát továbbra sem ezek a főszereplők, de azért egy-egy ilyen darab belefér.

Én egyébként a Tescóban és a C&A-ban veszem a ruháit, mindkettőben lehet találni szolid, nem habos-babos darabokat is.

2014. júl. 12. 12:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Látom akkor nem vagyok egyedül! A h&m c&a is jó ötlet, a tescot meg most jártam végig mert 50%leértékelés van... Lehet elvitték a normális darabokat vagy nem tudom! :)
2014. júl. 12. 12:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Nextdirect.com
2014. júl. 12. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Next szerinem is, ott mindenféle lányos cucc van, ami nem habos. A minnie egértől, disney cuccoktól és hello kittytől én is kiborulok, de imádok minden virágos, lepkés, cicás, állatos, csíkos, pöttyös cuccot. Mindenféle színű ruhája van a lányomnak, de full virágos rózsaszínben is nézték már fiúnak és zöldben is nézték már lánynak, úgyhogy ezzel nem is érdemes foglalkozni.
2014. júl. 12. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
kislányomnak van helloy kitty mini egér ,de van virág mintás ,állatos ,csikos,pöttyös ruhája is zöld,kék,piros rozsaszinböl kevesebb van ,tesco megaparkban biztos találnál nem hello kittyiset ,de turikban biztos ott ritka hello kitty mini egér .néz szét ott is .
2014. júl. 13. 06:37
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

itt a kedvedre nézelödhetsz itt nincs kittyi .

2014. júl. 13. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
itt a f&f (tesco) [link] itt sincs kittyi, mini egér .
2014. júl. 13. 06:44
 9/10 anonim ***** válasza:
böven lehet találni olyatt ami nem mini egeres vagy kittyis akit ígazán érdekel .
2014. júl. 13. 06:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Scamp.
2014. júl. 13. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!