Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol tudnék nem borsos áron,...

Hol tudnék nem borsos áron, kisfiamnak keresztelő ruhát venni? Esetleg interneten valahol jó áron rendelni?

Figyelt kérdés
vagy az gáz,ha használtan néznék neki?
2014. júl. 2. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, én 1x használtat vettem, féláron.. Gyonyorű szépet. Horror áron vannak, kulonben.
2014. júl. 2. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Facbookon helyi kismamacsoportokba adok veszek meg ehhez hasonlókba nézd meg vagy írd ki hogy mit keresel.
2014. júl. 2. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyi idős a fiad, a mi fiúnkat 2 hónaposan kereszteltettük. Rajta egy egyszerű fehér plüss rugdalózó volt. Egyáltalán nem gáz használtat venni. Nézz körül jófogáson, olx-en, facebookon helyi csoportoknál, nagyon jó áron lehet venni alkalmibb ruhákat.
2014. júl. 2. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
1es vagyok, én is az olx-en vettem, 68-as kid inget, oltonygatyot meg mellénykét..
2014. júl. 2. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Lányunknak turiban vettem egy fehér ruhát, kis virágmintás, visszafogott, nem csicsás stílusút, nagyon jó lett.
2014. júl. 2. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős kisfiúnak kellene?
2014. júl. 2. 21:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Augusztusban lesz a keresztelő,akkor lesz 4 hónapos,akkor már lehet,hogy 68-as méret fog kelleni neki
2014. júl. 3. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!