Milyen méretű ruhát hord 8-9 hónapos babátok? Ha lehet hónapos és 68/74 számmal is.
Figyelt kérdés
Köszi! :)2014. jún. 27. 12:58
2/9 anonim válasza:
Off...az en 4hosom hord 68ast...ugyt n tudom mekkorat fog 8-9hosan.de gondolom n mindegy h 2 v. 4.kg al szuletett...
3/9 anonim válasza:
8-9 hónaposan 74-est hordott a fiam.
A kicsi most 5,5 hónapos, a 68-as ruhákat hordja, de már jó rá néhány a 74-ből is.
4/9 anonim válasza:
1-es vagyok. A 68-as időszak legvége volt már ez a 8-9 hónapos kor, lehet hogy már akkor kezdte a 74-est. Az biztos, hogy 1 évesen 74-est hordott.
5/9 anonim válasza:
74-est.
1 evesen 79 cm volt 80/86-ost. De ezt igy nehez megirni, mert a meretezesek a ruhakban annyira elteroek. Szoval volt 80-as bodyja is 8-9 honaposan.
6/9 anonim válasza:
én is off egy kicsit :D nálunk a 3 honaposom most kezdte el hordani a 68-as méretet.
59 cm-vel szültett és 4 kg-val
7/9 anonim válasza:
Tescos ruhákból most kezd rá jó lenni a 6-9 hós méret.
Scamp bodykból már a 74-es kell neki egy ideje.
C&A ruhákból még éppen jó a 68-as, de lassan abból is inkább 74-es kell.
"Noname" ruhákból van már 80-as body-ja is.
8/9 Tica0121 válasza:
Bár az én kicsim már 11 hónapos, de most 3-6 hónapos méretet hord, illetve néhány 6-9 hónapos méretet. Számozás: 68 zömmel, néhány 74-es. Bár ő 48 cm-el született... most sem egy óriás :D
9/9 anonim válasza:
9,5 hónapos 8,5kg és már a 74-es kicsi, inkább 80-as (de ez gyártótól, "mosástól,használattól"függ(sok ruha összemegy, nem lehet adni a méretezésre-főleg a turkálós vagy családból kapott ruhák. Ha veszek vmit neten,inkább cm-re kérdezek rá, nem a méretére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!