Mit adjak ilyen hőségben a 2 hetes babamra? Bent meg rugi is van rajta,23 fok van. Ma megyunk anyosekhoz, udvaron szeretnem kicsit kocsikazni. De nem tudom elkepzelbi mit is adjak ra.
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 09:59
1/3 anonim válasza:
Body és egy textilpelenkával takard le a kis bőrét. Rohadt meleg van, nehogy túlöltöztesd. fogdosd közben a kis lábát, fülét, érezni fogod a bőrén mi a jó neki. De textilpelussal letakarnám mindenképpderékig legalább.
2/3 anonim válasza:
Body vagy napozó és textilpelus takarónak, du/estére talpas nadrág vagy rövid ujju rugi. Jo szórakozást :)
3/3 anonim válasza:
hú de jó nektek...itt a lakásban 26 fok van el sem húztam a függönyt pedig. bent is egy rövidujjú póló van a picin meg késő délután mikor kivittem akkor is az volt, mondjuk ő 7 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!