Adnál 1 éves babádra sarut? Már többet láttam ilyen pici méretben, de én el sem tudnám képzelni.
Bar nekem fiam van,kislanyra adnek sarut.A fiamnak is volt flip flop papucsa 2 evesen,az elso lepesektol puha sportcipokben,sport szandalban jarattuk.
Egyetertek azzal,aki irta,hogy feleslegesen nem kell a gyerekre merev talpu/sarku vagy ilyen-olyan szupinalt cipo.Ezt nem az ar miatt mondom,hiszen mindig markas cipoket kapott a fiam,gyogycipot kevesebbert is kaphattunk volna.
Kulfoldon elunk,itt nem bevett szokas,hogy csak ugy gyogycipot adnak a gyerekre,de meg az sem szempont ok nelkul,hogy tartsa a bokajat.Erdekes modon mintha joval kevesebb is lenne a ludtalpas,vagy barmilyen mas ortopediai problematol szenvedo gyerek.
Az is feltunt,hogy mennyire esetlenul futott a fiam merev,magasitott szaru teli cipokben.Ugy csapkodta a labat a foldhoz,mintha valami olmos sulyt kotottunk volna ra.Egyszoval nalunk mindig az volt a szempont,hogy minnel konnyebb,rugalmasabb es alacsony szaru cipoket valasszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!