Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hol lehet olyan badyt venni,...

Hol lehet olyan badyt venni, ami elől végig patentos és alul két méretben állítható?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2014. máj. 26. 22:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Erre gondoltam! Én nagyon szerettem és mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kereskedőként pedig az ember lehetne egy kicsit rugalmasabb és nem csak a megszokott dolgokkal foglalkozni, mert lehet, hogy lenne rá kereslet! Szerintem biztosan! :)

2014. máj. 27. 10:28
 13/16 Dudok Andrásné ***** válasza:
0%
Mindég a vevők igényeit kell kielégiteni elsősorban!És a babád megkérdeznéd ő is ezt szeretné??Nem is értem miért kell ennyi patenttal kinlódni? Hogy nyomhatja ez a hasát pl,?,hogy állhat ezen a tipegő, vagy 2 számmal nagyobb kell rá!Attól,hogy bőrbarát, még nem azt jelenti, hogy kányelmes is.Nem véletlen volt a kising és a rékli oldalt, vagy vállon megkötős!!Mert a baba kényelme volt a fontos!
2014. máj. 27. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Kedves kötekedő válaszoló!

Bemásolom egy előző válaszom egy részét, hátha elkerülte a figyelmedet!

" egy vastagabb plüss rugi, ami a hátán végig gombos, az pedig a hátát, a gerincét nyomja, ha a hátán fekszik a baba. "

Egyrészt nem csak ilyen bodyt használtunk, így van összehasonlítási alapom. Egyáltalán nem zavarta egyik gyermekemet sem ha ilyen volt rajtuk, és nem kínlódtam a sok patenttal. Semmivel sem egyszerűbb átdugni a kis fejét a belebújós bodyba egy újszülöttnek, egy gyakorlatlan anyukának! .)

Semmivel sem nyomja jobban a bab hasát egy ilyen body, mint egy hátán végig patentos rugi! Maradjunk ennyiben!

A kising és a rékli azért volt ilyen, mert akkor még nem nagyon használtak patentot!

Egyébként feltettem egy kérdést, válaszolni nem tudtál, csak kötekedni. A vevők nem kioktatást kérnek és okoskodást, hanem segítséget, de azt nem tudtál adni. A többitől megkímélhettél volna, nem volt kötelező válaszolni! A segítőkész hozzászólásokat köszönöm!

Ez nem segítőkész hozzáállás, hanem kioktatás és erőszakos rábeszélés! Ilyen kereskedőtől nem is vásárolnék szívesen! Minden jót! Itt be is fejezhetjük! Köszönöm!

2014. máj. 27. 17:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim hasát nem nyomta... És semmivel sem macerásabb feladni, mint egy vállnál patentos bodyt. Akkor az elől patentos rugival mi a helyzet?

Kérdező! Ne foglalkozz vele. :)

2014. máj. 27. 23:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. máj. 28. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!