Hol lehet olyan badyt venni, ami elől végig patentos és alul két méretben állítható?
Köszönöm szépen! Erre gondoltam! Én nagyon szerettem és mindenkinek csak ajánlani tudom!
Kereskedőként pedig az ember lehetne egy kicsit rugalmasabb és nem csak a megszokott dolgokkal foglalkozni, mert lehet, hogy lenne rá kereslet! Szerintem biztosan! :)
Kedves kötekedő válaszoló!
Bemásolom egy előző válaszom egy részét, hátha elkerülte a figyelmedet!
" egy vastagabb plüss rugi, ami a hátán végig gombos, az pedig a hátát, a gerincét nyomja, ha a hátán fekszik a baba. "
Egyrészt nem csak ilyen bodyt használtunk, így van összehasonlítási alapom. Egyáltalán nem zavarta egyik gyermekemet sem ha ilyen volt rajtuk, és nem kínlódtam a sok patenttal. Semmivel sem egyszerűbb átdugni a kis fejét a belebújós bodyba egy újszülöttnek, egy gyakorlatlan anyukának! .)
Semmivel sem nyomja jobban a bab hasát egy ilyen body, mint egy hátán végig patentos rugi! Maradjunk ennyiben!
A kising és a rékli azért volt ilyen, mert akkor még nem nagyon használtak patentot!
Egyébként feltettem egy kérdést, válaszolni nem tudtál, csak kötekedni. A vevők nem kioktatást kérnek és okoskodást, hanem segítséget, de azt nem tudtál adni. A többitől megkímélhettél volna, nem volt kötelező válaszolni! A segítőkész hozzászólásokat köszönöm!
Ez nem segítőkész hozzáállás, hanem kioktatás és erőszakos rábeszélés! Ilyen kereskedőtől nem is vásárolnék szívesen! Minden jót! Itt be is fejezhetjük! Köszönöm!
Az én gyerekeim hasát nem nyomta... És semmivel sem macerásabb feladni, mint egy vállnál patentos bodyt. Akkor az elől patentos rugival mi a helyzet?
Kérdező! Ne foglalkozz vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!