Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ebay-ről rendelt már valaki?

Ebay-ről rendelt már valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy ha rendelek, mennyi a postaköltség, illetve ahova 2.22 HUF van írva, az létezik, hogy valóban 2 Ft?

2014. ápr. 23. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindig oda van írva a postaköltség, "Shipping"-nek hívják.

A 2,22 HUF úgy jjöhet ki, hogy az nem fix ár ("buy it now"), hanem licitálós ("bidding"), és ahogy telik az idő, egyre többen licitálnak, fog az még fentebb is menni :) Nézd meg mikor jár le ("Time left:<idő>" -> ennyi van hátra a lejáratig)

PayPal-ed remélem van, mert a legtöbb helyen csak azzal lehet fizetni.

2014. ápr. 23. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:

A kérdés első felére megtaláltam a választ. Azt viszont nem akarom elhinni, hogy egy ruha 2 Ft.

[link]

2014. ápr. 23. 16:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, akkor ez az oldal azt hiszem nem nekem lett kitalálva :D
2014. ápr. 23. 16:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan nezelodj. Lehet sok jot kifogni. Ha nem akarsz licitalni, (en sem) akkor olyan arut nez ahol az van kierva hogy buy now, wedd meg most. Igy pontosan tudod mennyibe kerul. Sokszor postazas is ingyen van, vagy nagyon fel van nyomva. Az mindig oda van irva.
2014. ápr. 23. 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. ápr. 23. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Megnéztem neked a linket, licitálnod kell. Ha licitáltál, be lehet állítani a legmagasabb árat, amiért még hajlandó vagy megvenni, és ha föléd licitálnak, automatikusan megy tőled a köv. összeg. A max. összeget csak te tudod, mások nem, nincs benne trükk.

Nekem jó tapasztalataim vannak, korrektek, mert aki nem az, és nem kap jó értékelést, attól több jutalékot von le az e-bay.

2014. ápr. 23. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Amit konkrétan néztél annak most a licitára a 2,22 ft, még 4 óra van hátra a licitből, eddig nem licitált rá senki.

Plusz jön hozzá 2 219 Ft szállítási költség.

2014. ápr. 23. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Talaltam is neked. $7, ingyen posta. Szin es meret valasztek.

[link]

2014. ápr. 23. 16:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedvesek, segítőkészek vagytok! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2014. ápr. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!