Ebay-ről rendelt már valaki?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha rendelek, mennyi a postaköltség, illetve ahova 2.22 HUF van írva, az létezik, hogy valóban 2 Ft?
Mindig oda van írva a postaköltség, "Shipping"-nek hívják.
A 2,22 HUF úgy jjöhet ki, hogy az nem fix ár ("buy it now"), hanem licitálós ("bidding"), és ahogy telik az idő, egyre többen licitálnak, fog az még fentebb is menni :) Nézd meg mikor jár le ("Time left:<idő>" -> ennyi van hátra a lejáratig)
PayPal-ed remélem van, mert a legtöbb helyen csak azzal lehet fizetni.
A kérdés első felére megtaláltam a választ. Azt viszont nem akarom elhinni, hogy egy ruha 2 Ft.
Megnéztem neked a linket, licitálnod kell. Ha licitáltál, be lehet állítani a legmagasabb árat, amiért még hajlandó vagy megvenni, és ha föléd licitálnak, automatikusan megy tőled a köv. összeg. A max. összeget csak te tudod, mások nem, nincs benne trükk.
Nekem jó tapasztalataim vannak, korrektek, mert aki nem az, és nem kap jó értékelést, attól több jutalékot von le az e-bay.
Amit konkrétan néztél annak most a licitára a 2,22 ft, még 4 óra van hátra a licitből, eddig nem licitált rá senki.
Plusz jön hozzá 2 219 Ft szállítási költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!