Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti hol adjátok el azokat a...

Ti hol adjátok el azokat a babacuccokat, amik már nem kellenek?

Figyelt kérdés
Teszvesz, apród, stb? Milyen áron megy el, ha tudtok konkrét példát írni az jó lenne?
2014. ápr. 18. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Facebookon van egy csomó közösségi oldal ahol lehet árulni. Van a jogofas.hu stb
2014. ápr. 18. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi még nem tartunk az eladásnál, még csak a vásárlós időben vagyunk. Mi Vaterán vásárolgatunk, ott vettünk babakocsit 4000-ért, de nagyon szerencsés áron hozzájutottunk, így drággábban is adhatot, az állapotától és a minőségétől függően, itt az árak nagyon változóak. Bébietetők kb 5000-10000 ft körül vannak (többnyire), kisruhákból pedig vannak ilyen bébi csomagok, pl 5000-ért és 50 db kisruha több méretben, vagy kisebb csomagok. De vannak akik egyessével árulják a kisruhácskákat, többnyire 200-300 ft-os darab áron. Játékok közül is vannak ilyen csomagok, licitesek, többnyire olyan 5 játék vann bennük és kb 2-3-4000-ig szokták fellicitálni,de darabonként is szokták árulni.A bébiriasztók, légzésfigyelők kimondottan drágák, ezek 6000 és 24000 között vannak többnyire. Nem tudom, h mit szeretnél eladni, érdemes lenne körülnézni előtte az oldalon. Egyébként nekem mostanában nagyon sok ismerősöm árul vagy oszt meg facebookon gyermek ruhákat, kiságyat vagy más cuccokat, ott is érdemes lenne megpróbálkozni. A Teszveszt és Apródot sajnos nem igazán ismerem.
2014. ápr. 18. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Teszveszen adom el a fiam ruháit. Amik tényleg szépek, újszerűek, darabáron teszem fel, pl. Kantáros farmer 1200, kord, vagy farmer nadrág egy felsővel 1200.

10db body 1500

Napozók 500-800ft

Felsők 400-500

Ami használtabb, abból méret szerint csinálok egy csomagot, felteszem 1-Ft-ról és olyan 100-200 Ft db/áron elmegy. Vagyis egy 20 db-os ruha sokat amiben van nadrág felső rugi sapka olyan 3-4000ft-ért elmegy.

2014. ápr. 18. 09:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is azon gondolkodom, hogy a kinőtt ruhákat, már nem használt dolgokat eladom, csak nem tudom hol kéne próbálkozni.
2014. ápr. 18. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Fiú, vagy lány, milyen méret? Engem érdekelne:)
2014. ápr. 22. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!