újszülöttre vagy babára is, hogyan kell sterilre természetes módon mosni és vegyszermentesen?
kölcsön megkaptam a használt ruhákat és vettem párat turkálókból. szeretném ha sterilek lennének. szóval no baci.
ezt hogyan lehet kivitelezni?
és úgy hallom a vegyszert is hanyagolni kell, ecettel öblíteni?
szóval milyen mosóport, gélt vegyek, muszáj 90 fokon mosni?mivel öblítsek? száríthatom e erkélyen ahol az utca pora, fák élőlényei vannak?
és babáknál már nem kell úgy vigyázni? lehet a saját mosószeremet használni, meg öblítőmet?
csak újszülöttnél nem?
én is babának valo mososzert és öblitöt használok, 40 fokon mosok mindent. és sose vasalom a ruhákat, kivételt a férjem ingei képeznek.
nem is értem miért vasalják a babaruhákat.
Sose mostam kulon baba mososzerrel. Az o ruhait mindig kulon mostam, oblitettem rendesen mint a sajatunkat, 60,40 fokon amit a ruha engedett. Eleinte vasaltam de aztan abbahagytam. Soha semmi baja nem lett. Azok aniket irtal felesleges dolgok. :-)
Mondjuk domestost biztos nem tennek bele, es kar kiakadni de az olyan eros vegyszer amit ki kene fozni belole, de gondolom azt nem teszed. En ugy gondolom ez tobbet art mint hasznal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!