Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szerintetek vissza veszik a...

Szerintetek vissza veszik a gyermekem cipőjét?

Figyelt kérdés
Ma vettünk egy cipőt, és a lányom csak itthon szólt hogy nagy rá. A boltban felpróbálta azt mondta jó lesz. Itthon volt csak rajta a szobába, semmi baja. Szerintetek kicserélik kisebbre?
2014. ápr. 4. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül. Én felnőtt vagyok, és nekem is cseréltek már vissza cipőt, mert rájöttem, hogy szorít. Ha még megvan a doboza, papírjai, látszik, hogy nem használtátok, gond nélkül ki szokták cserélni másik méretre.
2014. ápr. 4. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, megvan minden papírja, doboza, de sajnos le lett vágva a cimke róla.
2014. ápr. 4. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Az árcímkét a boltban nyomják rá, azt tudják pótolni, nekem sem volt már rajta.
2014. ápr. 4. 22:54
 4/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

Vissza kell venniük, csak kell hozzá a számla (esetleg a doboz). Mi tegnap vettünk cipőt a lányunknak, és mondta az eladó, hogy egy héten belül cserélik számla ellenében.

Egy jó eladó a vásárlásnál a csere/visszavétel mikéntjéről is tájékoztat. (Nekem mindig elmondják.)

2014. ápr. 4. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Elvileg igen, visszaveszik. Igazából a kereskedőn múlik, mert szeretnek kekeckedni, mivel a cipőnek igazából nincs baja és úgy szeretnéd visszavinni. Ha nem kínaiban vetted, akkor szerintem minden gond nélkül visszaadják az árát, vagy választhatsz másik cipőt.
2014. ápr. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!