Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Elővettük a régi ( 25 éves)...

Elővettük a régi ( 25 éves) elrakott babaruhákat, de elég soknak sárgás elszíneződése lett, gondolom a hosszú idő miatt. Mivel mossam hogy kijöjjön?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 17:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vanish folttisztító folyadék és dreft folyékony mosószer, nagyon szépek lesznek tőle a ruhák. Bár azért 25 éve elrakott ruhákból szerintem ne számíts csodákra.

De én is egyet értek az előttem szólókkal, én is kaptam olyan ruhákat, amiket 10 évvel ezelőtt használtak, de már a legtöbbet max. itthonra adtam rá,de van amit még itthonra se.

Turiba sokkal szebbeket lehet már venni.Vagy ismerősöket kérdezd meg ,akik nemrég szültek h van e eladó ruhájuk, így is hozzájuthatsz pár száz forintokért.

2014. jan. 1. 11:13
 12/12 anonim ***** válasza:
őszintén én is kaptam kőlcsönbe 25 éves ruhákat gyönyörüek vóltak és jobban szerettem őket mint az ujjakat .flóraszepttel kell mosni ha fehér ha szines meg ariellel eddig nekem bevált 4 gyerekem van és nem mindegy hogy mennyit spórólsz a ruhákon mert mondjuk megtudsz venni drágább egyebet amire nagyobb szüksége vanmint a divatos rugira ami 25 évvel ezelött is rugi fórmáju volt és ha bekakál már bocs de én jobban örűltem ha a régit kellett kimosni mint a gyönyörű de drága darabból kellett vólna vért izzadva kisikálni. vag yéppen kidobni mert nem jöttt ki.
2014. jan. 1. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!