Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 1,5 évesre milyen overált...

1,5 évesre milyen overált kéne venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyberészest, kétrészest?

Nézelődtem egy csomót, láttam pl hófogósat, meg passzés újjut, de nem tudom ezek mennyire fontosak, mondjuk, ha az ujján van gumis passzé, az biztos jobb, mintha nincs. Viszont nem tudom, hogy kesztyűvel az mennyire praktikus.

Tetszik a kétrészes, mert praktisuabbnak tartom, bemenni az üzletbe le tudom venni a kabátot, de az egyrészesen meg nem csúszik fel a kabát, ha felemelem a gyereket.

Tapasztaltok?

2013. nov. 27. 14:05
 1/5 gabszem ***** válasza:
22 hós a kislányom és mi a 2 részes mellett döntöttünk ,azon belül nem voltak elvárásaim, csak meleg legyen. Én a kesztyűt madzagra varrtam, úgy van neki benne, bár most még csak kabátot használunk, a nadrágját majd ha nagyon minuszok és hó lesz. Tavaly még nem járt és az egyrészes volt praktikusabb.
2013. nov. 27. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Kétrészeset vegyél rá, olyat aminek kantáros a nadrágja. akkor nem lesz kint a dereka, ha véletlenül felcsúszna a kabát.
2013. nov. 27. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy másfél éves fiam van és egy 3 éves lányom. Mindkettőnek 2-2 overálja van, ha koszos lesz, kiszakad vagy bármi baj lesz, tudja felvenni a másikat. A kicsi fiamnak mindkettő egyberészes, a lányomnak van egy egyberészes etirel és kétrészes h&m kantáros naci+kabát. Bevallom én jobban szeretem az egyrészeseket, mert mindkettő mászik össze-vissza, mászókára, ölbe veszem őket, hógolyóznak stb. utálom mindig igazgatni a kabátot rajtuk. Fontos,hogy alul legyen hófogó része amit belefogsz a csizmába, egyrészt tényleg nem megy bele a hó és latyak,másrészt melegen tartja a lábát, nem fúj be alá a szél stb. (pl. tegnap iszonyú szél volt, kislányom ült a motoron, a nadrág felhúzódott motorozás közben a lábán és milyen jó volt, hogy a hófogó bele volt húzva a csizmába mert így nem fázott meg).

Szóval én egyberészes párti vagyok.

2013. nov. 27. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
1,5 évesemnek egyrészest vettem, de van egy vastag télikabátja, bélelt kantáros farmerja is. (pont az ilyen boltbamenős téma miatt)
2013. nov. 27. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát megoszlanak a tapasztalatok :) nem baj, mind hasznos

utolsónak:

nekünk is van kantáros kord nadrágunk, ami polár béléses belül, de latyakos, havas időben nem adnám rá. Így is valamelyik nap mikor esős volt és pocsolya volt mindenhol a fiam esett egyet aztán jó szutykos lett a nadrágja, meg vizes is, bár nem ázott át, mert nem a pocsojába esett, de a fű vizes volt, latyakba, hóba orkános kéne, arra a verzióra keresek megoldást.

Hófogó helyett nem jó ha csak passzés alul?

2013. nov. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!