Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Miből mennyit vegyünk, na és...

Miből mennyit vegyünk, na és milyen vastagságút?

Figyelt kérdés
Április 3-ra várjuk a picurit,lassan szeretnénk neki állni a vásárlásnak,hogy ne egyszerre kelljen megvenni a ruhákat. Pamut vagy plüss rugit vegyünk inkább? Vagy teljesen mindegy? Kb mennyi kell a ruhákból, pl kocsikabát,rugdalózó stb. Szeretnék úgy vásárolni,hogy azért bőven legyen tartalék is ha esetleg valami "baleset" történne.
2013. nov. 23. 12:06
 1/4 A kérdező kommentje:
azt még kifelejtettem,hogy milyen méretből mennyit? a 62-es ruha meddig jó? Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. nov. 23. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél 56ost is meg 62est is mindegyikből elég 4-6 db (body+rugi). Van olyan baba aki már egyből 62essel kezd:-) Szerintem áprilisban még nincs az a nagy meleg, nyugodtam adhatsz rá plüss rugit is, de legyen sima is. Sapka, vékony vastag, hálózsákból is elég 1 vékony 1 vastag, meg takaróból is. Sok mindent lehetne irni most hirtelen, de a neten rákeresel, hogy "baba kelengye" akkor elég sok félét találsz, én úgy csináltam, hogy párat összevetettem és így összeirtam a sajátomat.
2013. nov. 23. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

56-os rucikkal kezdjétek

Szerintem bodyból és rugdalódzóból kell a legtöbb, mert ezekbe a legpraktikusabb öltöztetni a kicsit. Legyen rövid-hosszú body 5-5, és legyen talpas hosszú ujjú rugi 7db.

1 kocsikabát, 1 vékony overall. Vékony sapi, vastag sapi. Esetleg 1 kisnadrág, pulcsi együttes, többet nem érdemes mert praktikátlan egy csecsemőre kisnacit, zoknit, meg pulcsit huzogatni.

62-es méret kb 4 hónapos korig jó, de nagyon függ a baba méretétől.

Ebből kell szerintem több ruci, 7-7 rövid és hosszú ujjú body, 10 rugi legyen vegyesen pamut és plüss. Lehet kapni úgynevezett napozókat, ezt nyárra lehet.

Minden mást szerintem akkor vegyetek, ha már tudjátk mekkora a baba. pont mi is így vagyunk, március közepére várjuk a kicsit, és nyárra lehetne már tök jó szoknyácskát, kisruhát venni, de nem tudom hogy jó lesz-e neki még a 62-es :)

Én a bodykból, rugikból szerzek be jó sokat. Ezek minden időjárásban ráadhatóak, praktikusak, szépek. Nincsenek időjáráshoz kötve. Attól is függ mennyi időközönként szeretnél rá mosni?

Mert én külön fogom mosni a ruhácskáit, és 5 db miatt nem fogom elindítani a mosógépet, így én a fent leírt ajánlott mennyiségeknél kicsit több bodyt és rugit fogok venni.

2013. nov. 23. 12:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!