Miből mennyit vegyünk, na és milyen vastagságút?
Szia!
56-os rucikkal kezdjétek
Szerintem bodyból és rugdalódzóból kell a legtöbb, mert ezekbe a legpraktikusabb öltöztetni a kicsit. Legyen rövid-hosszú body 5-5, és legyen talpas hosszú ujjú rugi 7db.
1 kocsikabát, 1 vékony overall. Vékony sapi, vastag sapi. Esetleg 1 kisnadrág, pulcsi együttes, többet nem érdemes mert praktikátlan egy csecsemőre kisnacit, zoknit, meg pulcsit huzogatni.
62-es méret kb 4 hónapos korig jó, de nagyon függ a baba méretétől.
Ebből kell szerintem több ruci, 7-7 rövid és hosszú ujjú body, 10 rugi legyen vegyesen pamut és plüss. Lehet kapni úgynevezett napozókat, ezt nyárra lehet.
Minden mást szerintem akkor vegyetek, ha már tudjátk mekkora a baba. pont mi is így vagyunk, március közepére várjuk a kicsit, és nyárra lehetne már tök jó szoknyácskát, kisruhát venni, de nem tudom hogy jó lesz-e neki még a 62-es :)
Én a bodykból, rugikból szerzek be jó sokat. Ezek minden időjárásban ráadhatóak, praktikusak, szépek. Nincsenek időjáráshoz kötve. Attól is függ mennyi időközönként szeretnél rá mosni?
Mert én külön fogom mosni a ruhácskáit, és 5 db miatt nem fogom elindítani a mosógépet, így én a fent leírt ajánlott mennyiségeknél kicsit több bodyt és rugit fogok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!