Honnan lehet babaruhának való anyagot venni?
Figyelt kérdés
Plüss anyagot sikerült szereznem, de azt az igazi puha finom édi bédi anyagot nem. Szerintetek? Szeretném megvarrni a rucikat, mert csak olcsóbb lenne. Köszönöm2013. okt. 27. 19:45
1/6 anonim válasza:
Terhességem elején én is így voltam, mindent magam akartam megvarrni a babámnak. Na erről nagyon hamar lemondtam, mert olyan csillagászati árban vannak a textilek, hogy az valami iszonyat. Olcsóbb volt készen megvennem a ruhákat (főleg kilós Hádában, vagy akciósan nagyobb bevásárló központokban) mint megvarrnom. Ha sikerül olcsón anyaghoz jutnod akkor feltétlenül te varrj a babádnak, de én sehol nem találtam jó anyagot olcsón. Néhány takarót, rácsvédőt és pár plédet azért én varrtam a babának, mert találtam hozzájuk anyagot a Budapesti I love textil boltban (300-400-600Ft méter áron. (asszem a Margit hídnál volt a volt, Jászai Mari tér , 4-6 villamos vonalán Buda felé a Blahától) Vettem jó drága szőrmés anyagot is 1800Ft/m (lehet drágább volt) varrtam belőle takarót, és már 3 szor kimostam, de még mindig hullik belőle a szőr, és semmit nem tudok vele együtt mosni. 37hkm
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Erre sajnos gondoltam, hogy azért nem találok mert nem éri meg. Én Békés megyei vagyok, nem járok Pesten, de nagyon köszönöm a linkeket. Akkor választom a másik megoldást, kézalól veszek megkímélt állapotba rucikat. nagyon köszönömm neked!!
2013. okt. 27. 19:58
4/6 anonim válasza:
1 vagyok: Újszülött ruhákat nagyon nagyon szép állapotban tudsz venni mert szinte alig tudja az ember ráadni a babára annyira gyorsan növekszik. Éppen ezért nem is érdemes túlzásba vinni a ruha vásárlást. Sok esetben pl. vaterán komplett ruha csomagokat árulnak és nagyon szép állapotban vannak. Érdemes körbe kérdezni mert 1-2 gyerekes ismerős biztosan szívesen ad nektek ezt azt akár örökbe akár kölcsön. Érdemes figyelni az akciókat, mert szép lassan mindent belehet szerezni olcsón. Nagyon boldog babavárást!
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél használt ruhát, ha nem kaptam volna a rokonoktól én is használtat vettem volna, így is van olyan újszülött ruha amit örökölt a fiam, de se az eredeti gazdáján nem volt rajta se a fiamon... sőt rengeteg van ami csak 1-2 alkalommal volt rajta.
6/6 anonim válasza:
Téli baba lesz akor ha puha anyagot keresel ,olyat nem hiszem hogy kapsz de a bady pamutbol készülnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!