Debreceni kismamák! Bababizományiban érdemes vásárolni és ha igen, akkor melyikben (Debrecenben)?
Szia!
Érdemes néha benézni, én csak a Bambit ismerem (Széchenyi-n) ott voltak jó dolgok.
Igen,érdemes!
Én a Kossuth utcai bizományiba járok.
Nagyon jó dolgok vannak,nagyon jó áron.
Rengeteg mindent onnan vettem és veszek meg a mai napig. :)
Szia!
Sok bababizi van Debrecenben, amit én ismerek:
Csapó utca Kangamama: ez viszonylag olcsó, de nem is olyan szépek a ruhák, játszósruhát szoktam innen venni
Kossuth u. Bambi: nagyon szép ruhák jó áron! itt mindig találok, akár ünneplőset is!
Mester u., Dodó: Itt sokszor találok jó játékokat, de szép ruhákat is szoktam, közepesek az áraik.
Kishegyesi u. 38-40. Törpi: ez drága, de vannak szép ruhák.
Józsa, Bocskai u. eleje, Füzesi: olcsó és szép ruhákat szoktam találni, de itt vettem az etetőszéket, gyerekülést is. (törzsvásárlói program is van!)
Amit még érdemes: bababörzékre menni, mert a legolcsóbb ez lesz! Okt. 13-án vasárnap lesz a Beregszászi suliban 9-12 között bababörze, ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!