Szerintetek szép ez a szett?

Figyelt kérdés

36 hetes kismama vagyok.Mostmár lassan szeretném megvenni a rucit,amiben hazahozzuk majd a kislányunkat. :) Szerintetek ez szép lenne?Köszönöm!

[link]

2013. szept. 25. 11:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tudod,én alapban imádom a fehér színt. :) Nem azért szeretnénk,fehérben hazahozni,mert sokan abban viszik haza,vagy ilyesmi,hanem mert a ruhatárában 90 %-ban színes rucik találhatók :),és úgy gondoltuk,hogy akkor hazahozni fehérben fogjuk. :)
2013. szept. 25. 13:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy nem szép de semmi különleges nincs benne, teljesen átlagos ruha, ennél ezerszer szebbeket látni bárhol.
2013. szept. 25. 14:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg éppen azért tetszik,mert egyszerű,de mégis szép,és nem az a giccses,mint amilyeneket mostanában gyártanak...De ízlések és pofonok... :)
2013. szept. 25. 18:49
 14/18 A kérdező kommentje:
Jah,és szerintem egyáltalán nem átlagos.De kinek a pap,kinek a papné! ;):)
2013. szept. 25. 18:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Elöre bocsátom,h véleményt kértél,szóval nem bántásnak szánom!

Egyszerüségében és szinében is aranyos a szett,de ilyen silány minöségban nem venném meg!

Nem turkálni akarok a pénztárcádban,de én inkább valami finom ,kis puha anyagút választanék.

Legtöbben úgyis megtartjuk emléknek ezeket a kis holmikat!

Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel,mert nem volt szándékomban!

Egyébként gratula a babához!!!

2013. szept. 25. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én is csatlakozom. :)

Egyrészt a mintát nem garantálják, ezt írják is az oldalon, s neked emiatt is tetszik.

Másrészt a cég irtó gagyi, helyesírási hibákkal van tele a leírás is, én nem bízom az ilyen helyekben.

Harmadrészt, mint aki már túl van ezen a dilemmám, tanácsolom, hogy ezeket félretéve se vedd meg. Nem praktikusak, a kabát nagyon vékony, az ujja nélküli ruginak nincs sok értelme, a réklit meg már nem használja senki, mert macerás.

Inkább menj el a Tesco-ba, vegyél egy 3db-os hosszú ujjú rugiszettet, ami pamut, vegyél egy kis sapit (amit egyébként megkötni nem tudsz, úgyhogy megkötős sem kell legyen) és kesztyűt (mondjuk mi ezt alig használtuk) és nézzél használtan, vagy akár újonnan is vastagabb kocsikabátot, vagy bundazsákot, attól függően hogy mentek haza. Gondolj arra, hogy egy hónap múlva baromi hideg lesz már.

Egyébként az elején olyan gyorsan nőnek, hogy mi megvoltunk 6-7 rugival (illetve akkor még bodyval, mert nyár volt), s hetente csak egyszer kellett így is mosni. Nem kell őket ilyenkor még piszkálni nagyon az öltözködéssel, mert utálják. :)

2013. szept. 25. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Szépnek szép de én nem veném meg mert nem tudnám kihasználni ,kislányomat 3 éve rozsaszin rugdalozoba sárgabadyba hoztam haza meg egy kistakaruba sapkába amit még utána is tudtunk hordani .vékonynak nézki nagyon az együtes .
2013. szept. 26. 09:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de nekem nagyon nem tetszik.Olyan retro stilusu nagyon.A 16 eves hugomnak voltak ilyen ruhai.

De ha Nektek ez tetszik akkor viszont ne erdekeljen ki mit mond vegyetek meg es kesz.

2013. szept. 27. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!