Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Szerintetek mennyiért lehet...

Szerintetek mennyiért lehet eladni egy 82 db-ból álló 56-62-es babaruha csomagot?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
Na ezért nem fogom eladni a kis ruhákat ha már nem lesz jó! Mi az hogy ne gondolj 20 ezerre? 82 db ruháról beszélünk!!!!!! 250 Ft alatt van darabja! Felháborító! Van olyan rugdalozó amit 17 ezerért vettem, ha kiszámolnám mennyit költöttem csak az 56os méretre, több százezerre jönne ki.
2013. szept. 10. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is szedd szét kisebb csomagokra úgy, hogy az egymáshoz illőeket egybe tedd, pl. nadrág-pulcsi-rugi egyforma színű, vagy 4-5 body egy csomagba, overall, kabát sapkával együtt. Így egybe szerintem 10000 Ft a lélektani határ, kisebb csomagokban kb. a dupláját kapnád értük, bár sokkal macerásabb külön-külön hirdetni.
2013. szept. 10. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:

11! Épeszű ember használt ruhára nem fizet ki tízen- huszonezer forintot egyben. Kis csomagokat osszeallitva lehet többet keresni, D egyben biztos nem.

OFF Mellesleg véleményem szerin az se teljesen tiszta, aki tobbszazezres 56 méretes ruhakollekciot halmoz fel....

2013. szept. 11. 06:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Én csak egyenként max 2-3 db venék egybe meg .
2013. szept. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!