Rendeltetek már a Scamp webáruházából?

Figyelt kérdés
Tegnap késő este rendeltem a Scamp webáruházából ruhákat. Futár hozza kia csomagot. Aki rendelt már tőlük, meg tudná mondani,hogy neki mennyi időn belül érkezett meg? Csak hogy mikor számítsak rá, itthon legyek.. A weboldalon nem láttam feltüntetve a szállítás időtartamát..
2013. aug. 29. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én már évek óta rendelek tőlük.Nagyon szeretem a ruháikat.Mostanában 10-12 nap,mire küldik,de mindig küldenek értesítést a szállításról.
2013. aug. 29. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor valószínűleg értesítenek e-mailben a szállítás várható idejéről.
2013. aug. 29. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már vagy 6-8 alkalommal rendeltem az elmúlt években tőlük.

Mindig kaptam előtte nap e-mail-t, valamint a futár fel is szokott hívni, hogy egy órán belül érkezik, esetleg délután egy körül érkezik, és mindig pontosan úgy is történt, ahogy mondták, jelezték.

Én maximálisan meg vagyok elégedve velük, még nem csalódtam sosem.

2013. aug. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!