Egy év körüli gyermeketek hányas ruhákat hord? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 11:03
11/12 anonim válasza:
8-s vagyok.Azért adok rá nagyobbat, mert van pocakja és felvesz elég sokat a hosszból is, széltében is elég széles, ezért kellenek a nagyobb ruhák, valamint a body-knál, ha üres pelussal is feszül a gomb, akkor nyilván a nagyobb méret kell, de ezeket nem is szereti, mert nem fér benne, szorítja.A 104-seknél az a jó, hogy mikor leül, tud még játszani a kapcsokkal, azt szereti.Többféle márkából vannak, így méreten belül is van eltérés.2 évesen ezek(body) már nem praktikusak, hiszen nehezítik a biliztetést.
12/12 anonim válasza:
Az én két évesem még nem bilizik, és még nagyon sok 2 éves így van ezzel....
Hát nem tudom, az én fiam sem cingár, és pocakja is van.... de akkor a Te gyerkőcöd biztos pocisabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!