Szieszta színvonalú, de jóval olcsóbb cipőt tudnátok ajánlani?
Szia! Miért kell a gyógycipő?
Nekünk is kellett volna, de én sem engedhettem meg magunknak. A lányomnak olyan volt a járása, mintha csámpás lenne, de nem az volt, hanem valamiért úgy tartotta a lábát, és ráadásul kicsit lúdtalpas is volt.
Nekem akkor ajánlotta a védőnő a Skechers cipőket, ez kb. a felébe kerül, de a Cherokee is ugyanolyan jó volt, de azt meg kell nézni, mert nem mindegyik betétes.
www.tanodacipo.hu
a krokodil/corso cipőboltokban is lehet kapni
Nekem az Elefanten cipő jutott eszembe (kicsit olcsóbb, 9-10 eFt körül), esetleg Salus, az is olyan 7-9 eFt körül van.
Ha supinált cipőt keresel, akkor még a SUPI+ (7-9 eFt között) vagy ennél egy árnyalattal olcsóbb a dr. MAUS (6-8 eFt). Most szandál és átmeneti cípő árakat írtam, nyilván a téli zárt ennél kicsit drágább.
Estleg hosszabb távon még azzal lehet "spórolni", hogy olyan helyen vásárolsz cipőt, ahol egészségpénztárra lehet és akkor az szja-ból 20%-ot visszaigényelsz- csak ez nem azonnal van ugye.
Sajnos az egészséges, rugalmas talpú, bokafogós és egészséges anyagú (bőr) kisgyermek cipők tényleg elég drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!