Milyen lábbeliket kell venni a nyári babáknak?
Semmilyenre. Elsö 3 hónapban még nem lesz túl hideg elég lesz a zokni, vastagabb zokni, aztán lehet kapni puha talpu kistutyikat béleltet.
ilyet, ezeknek a talpa is anyag, földre nem lehet benne leállítani, nektek pont ilyen kell.
De felesleges most megvenni, mert ha megszületik egyrészröl sokmindent kaptok, másrészröl meg mindig meg fog tetszeni valami, és sok idöd lesz sétálgatni, vásárolgatni.
Nem tudjuk mit fogunk kapni,de jó lenne tudni. :-)
Egyenlőre még nem is nézegettük ezeket,zoknit is csak egyet vettünk.
A fiam aprilisi,nekunk puha kocsicipoink voltak.Voltak szandalok,meg puha sportcipok.Osszel- tel elejen mar egyedul lepegetett,ekkor vettunk neki eloszor rendes cipot.
Szerintem inkabb puha zart cipot vegyel,mert mire eloszor elvinned setalni mar szeptember lesz valoszinuleg,igy a nyitottat nem nagyon tudnad kihasznalni.
Ezek a kiscipok egyebkent is inkabb csak "disznek" ,kiegeszitokent szolgalnak,hogy ne legyen mezitlab a gyerek.Masreszt nagyon aranyosak,en eleg sokat vettem beloluk,pedig lenyegeben feleslegesek.:D
Utolso vagyok,nekunk ilyesmik voltak: [link]
De egyebkent tenyleg felesleges,eleg lenne telre valami melegebb,belelt fajta,hogy ne fazzon a laba,mint amit elotte linkelt valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!