Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Babákra pólót. Mégis hogyan?

Babákra pólót. Mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Bodyra? de az meg hogy néz ki? mêgha rövidujjas is.

body nélkül meg kint a dereka

2013. jún. 11. 11:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem játékbaba, hogy öltöztetősdit játssz vele. Legyen kényelmes, és funkciónális. Ha még jól is néz ki, örülj! De az elég tahó dolog, hogy valaki veszi a fáradtságot, tök normálisan válaszol egy "ennyire" komoly kérdésre, te meg beszólsz neki.

Kérdésedre válaszolva, vannak babashortok, kertésznadrágok, azzal párosítom a pólókat.

2013. jún. 11. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Míg pelusos volt a lányom,addig body-t kapott,pólója nem is volt, ez 2 év 2 hóig tartott.

Fiam 21 hós és még mindig bodyt hord,ha olyan,akkor ujjatlan body és vagány inget kap,de pólót nem használt még soha.

Nyáron ujjatlan napozó vagy body.

Szerintem ez a legpraktikusabb megoldás

2013. jún. 11. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem elég csak a body, pólóban tényleg kint van a dereka, a kettő együtt meg sokszor meleg lehet.
2013. jún. 11. 13:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nagyon meleg van akkor pólót és rövidnadrágot adok az 1 éves fiamra. Ilyenkor nem gond, ha felcsúszik, neki sem kell megsülni. Ha kicsit hűvösebb van, akkor body+nadrág. Egyébként szerintem nagyon vagányan néznek ki a babák a hosszú ujjú body+rövid ujjú póló kombinációban, én is sokszor adom így. Jól kell a színeket összeválogatni és kész. Nem igazán értem mi a bajod ezzel.
2013. jún. 11. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sokáig úgy csináltam hogy body és a póló kicsi lány felsőkből pólókból sokkal több szebb és cuki van mint egyszerű béna bodykból...én meg azt utáltam a gyereken:))

Body kell alá mert tényleg ahogy forog mozog kiveszed beteszed mindig felcsúszik a póló.

2013. jún. 11. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Amig pici volt mintás bady vagy rugija volt 1 éves korátol szoknya és poloja is volt ,söt ruhája is mert a melegbe ezek jobbak voltak .
2013. jún. 28. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!