Szept.20. körül fogok szülni, kisfiam lesz, milyen ruhákat vegyek neki?
véleményem szerint piciket is, meg nagyobbacskákat is, hisz gyorsan nőnek a pindurik :)
a rugdalózók a legfontosabbak, de készülj fel a hamarosan beköszöntő hidegebb időre is
színben pedig ajánlani tudom a kék, citromsárga, zöld, fehér variációkat :)
Rövid ujjú body, hosszú ujjú rugival, vagy hosszú ujjú body, ujjatlan rugival.
Plüss vagy polár rugikat vegyél, ami melegebb!
Kocsi kabát, kardigán, harisnya.
Nadrág felső kombinàció nem jó, mert felcsúszik a lábszáránál, a zokni vagy bevág, vagy lerúgja, a dereka is lehet szoros.
A felső felcaúszik a derekánál...
14 garnitúra minimum kell, mert kifolyik a kaki, pisi, bukik a baba, a 14 váltsa ruha azt jelenti, heti 2-3 x moshatod, mert napi 3-4 garniúta ruha kell.
56-ost vennék mindenből, az jó 0-3 hős korig, de nem lóg, nem nagy, nem úgy néz ki a gyerek mint egy lelenc, hoy minden 2 számmal nagyobb, fel van hajtva ...
Mindenki azt mondta ne vegyek lányomnak 56-ost!
58 centivel született, az összes 62-es lógott rajta!
Én október elején szültem. Vettem polár overált,abban hoztuk haza. Nem a legmelegebb fajta,de így is 18 fok volt aznap,sütött a nap,mindenki r.ujjúba. A kórházban említettem,hogy szegény gyereket már most besülesztem,de azt mondták ennyi kell.
Amiket vettem kezdésnek: 10 db 56-os r.ujjú,5db h.ujjú body
10 db 56-os rugi (volt,amelyik egyszer sem volt rajta),vegyesen pamut és plüss,ujjatlan és h.ujjú
Hálózsák,vastag
3 pléd: egy nagyon vékony pamut,egy vastagabb plüss és egy béléses vastag plüss (ezt a babakocsiba gondoltam,de nem használtuk ki,sokszor én vackolom bele magam :D)
Hordozóba thermo pólya-szerű takaró
Vékony és vastag sapik.. És sztem ennyi. Én nagyon sok felesleges dolgot vettem,pl (kisnaci+pulcsi együttes,egyszer sem hordta,kocsikabát nacival,ez sem volt rajta és stb.)
És a kórházban esett le,hogy basszus,egy db rugdalózónk sincs,így hazamenetel előtt 2 nappal elküldtem a férjem,hogy vegyen párat és mossa ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!