Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Fiúknak utcára is jó a rövidna...

Fiúknak utcára is jó a rövidnardág-harisnya párosítás, vagy inkább kerüljem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 14:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én nem adnám rá úgy.vagy hosszú nadrág vagy rövid.
2013. máj. 21. 17:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Utcàn talán én is érdekesnek találnám, de ugyanakkor otthon pl. sok kisfiú van harisnya plusz body párosításban, és szerintem irtó édesek benne, és ez általában mindenki szerint rendben is van. Kicsit az is fura, hogy utcán viszont már teljesen más a megítélése, holott egy pici gyerekröl van szó. Egyébként én sem hiszem, hogy így ráadnám rövid nacival, nem is akadnék ki, ha ilyet látnék.
2013. máj. 21. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Jav.: ...de nem is akadnék ki, ha ilyet látnék
2013. máj. 21. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Otthon elhiszem, h édi, meg persze, miért is ne, ha úgy kényelmes neki,h harisnyanadrágban futkos de nem tartom furának, h utcára már meggondolja az ember. Igaz, h kicsik, de azért srácok és ez az összeállítás szerintem csak kislányokon mutat jól, sőt, úgy ahogy te írtad kedves kérdező (rövidnadrág + harisnya), úgy még otthon sem adnám rá kisfiúra. Azért megvannak a fiús és a kislányos öltözetek - végtére is egy kislányt sem öltöztetnél fiú ruhákba :-).
2013. máj. 21. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Semmiképp.
2013. máj. 24. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mar valamivel idosebb a kisfiam,de mindig olyan ruhakat vettem neki,amit en is szivesen felvettem volna ha fiunak szuletek.Az ilyen nyakig huzott zokni,meg fiura harisnya nalam eleve kizart.Miota van velemenye a ruhakrol,hagyom hogy kis segitseggel o valasszon vasarlaskor.
2013. jún. 8. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!