Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Milyen gyakran mostok téli...

Milyen gyakran mostok téli ruhákat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a kabátra, overálra, kinti vastag nadrágra, amik azért nem száradnak meg pikkpakk. Nyilván, ha vizes vagy sáros lesz, akkor muszáj, de ha csak koszos, pl homokos, kicsit foltos, mennyi idő után mossátok ki, ha másnap úgyis újra piszkos lesz?
ma 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Ha olyan volt az idő, volt hogy naponta mostam. Már van szárítónk, de első gyereknél még nem volt és akkor is megszáradt másnapra.
ma 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ, mennyire lesz koszos... Azért mert kicsit koszos, nem mosom ki, hogy másnap újra olyan legyen.

Inkább hétvégére időzítem a mosásukat, amikor nem feltétlenül kell (pl egy bevásárláshoz nem adok rájuk overált, csak egy farmert vagy vastagabb gatyát, mert addig nem fáznak meg, amíg beülnek a kocsiba.

De amúgy ha délután 4-5 körül kiteregetem a kimosott sínadrágot, télikabátot, másnap reggelre/délelőttre száraz

ma 14:33
 3/5 anonim válasza:
52%

Szülőként teljes egészében el tudod dönteni, mikor kell kimosni egy ruhát. Bátorság!

Szerintem elég egy ruhát kimosni akkor, ha koszos, de ha kifejezetten a külső, sározódó rétegről van szó, akkor se kell. Ha holnap ugyanúgy kimegy a sárba vele, akkor hadd maradjon csak sáros, úgyis az lesz megint pillanatokon belül! Csak arra kell figyelni, hogy ne nagyon koszoljon a ruha bent.

Más kérdés, hogyha meg kell jelenni valahol, és normálisan kell kinézni, de hát ez is magától értetődik.

ma 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Amikor koszos ?
ma 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vészes akkor csak letörlöm kívülről ahol kell.

Ha vészes akkor mosom egyből.

ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!