Milyen gyakran mostok téli ruhákat?
Attól függ, mennyire lesz koszos... Azért mert kicsit koszos, nem mosom ki, hogy másnap újra olyan legyen.
Inkább hétvégére időzítem a mosásukat, amikor nem feltétlenül kell (pl egy bevásárláshoz nem adok rájuk overált, csak egy farmert vagy vastagabb gatyát, mert addig nem fáznak meg, amíg beülnek a kocsiba.
De amúgy ha délután 4-5 körül kiteregetem a kimosott sínadrágot, télikabátot, másnap reggelre/délelőttre száraz
Szülőként teljes egészében el tudod dönteni, mikor kell kimosni egy ruhát. Bátorság!
Szerintem elég egy ruhát kimosni akkor, ha koszos, de ha kifejezetten a külső, sározódó rétegről van szó, akkor se kell. Ha holnap ugyanúgy kimegy a sárba vele, akkor hadd maradjon csak sáros, úgyis az lesz megint pillanatokon belül! Csak arra kell figyelni, hogy ne nagyon koszoljon a ruha bent.
Más kérdés, hogyha meg kell jelenni valahol, és normálisan kell kinézni, de hát ez is magától értetődik.
Ha nem vészes akkor csak letörlöm kívülről ahol kell.
Ha vészes akkor mosom egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!