Iskolás gyerekednek vennél őszre fehér sportcipőt?
Figyelt kérdés
szept. 13. 12:16
11/16 anonim válasza:
Olyan fajta gyerekem van, akinek semmiből nem szabad fehéret venni!
13/16 anonim válasza:
Imádom a fehéret, de még magamnak se veszek, nemhogy nekik. Egyszerűen az már egy-két hét után nem lesz olyan fehér, akárhogy is vigyázok rá, hát még egy ovis/sulis gyerek...és sajnos csak addig néz ki jól, amíg hófehér, koszosan már nem.
14/16 anonim válasza:
Mi mindig világos cipőket veszünk,így fehéret is.Ahigy 2-es is írja mosószappant neki,még be a mosógépbe és kész.Én vagyok olyan elvetemült,hogy még a szárítógép e is bedobom,soha semmi bajuk nincs.
15/16 anonim válasza:
Nem vennék. Fehérbe csak nyáron járjon.
16/16 anonim válasza:
soha ,igaz ėn mindig tura cipöt veszek a gyerekeknek az birja az esőt sarat követ stb nekem sincs fehėr cipöm csak kėnyelmes vízållo turacipöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!