Mennyi idősen hordott a kisfiad 80-as bodyt?
Figyelt kérdés
Ha kislányod van, akkor is leírhatod, csak írd oda légyszi, hogy kislány.máj. 20. 14:46
11/24 anonim válasza:
16 honapos fiam 80-ast hord nagy tobbsegben.
12/24 A kérdező kommentje:
#8! Ne haragudj, véletlenül lepontoztalak😭 Hasznosat akartam, csak most ébredtem és rossz helyen hozzáért az ujjam.
#3! Szerintem nálad is véletlen volt, de az nem én voltam, én mindenkinek hasznosat adtam, mert hasznosak. Köszönöm.
máj. 20. 16:36
13/24 anonim válasza:
7hónapos múlt amikor először vettem neki 80as ruhákat,de akkor még nagy volt rá picit és ezek h&m-es ruhák.
14/24 anonim válasza:
5 hónapos, most hord 80-ast kb két hete. 74 cm hosszú és elég pufi, a 74 már sehogy se jó rá. H&M ruhái vannak. De ő nagynak számít.
15/24 anonim válasza:
6,5 hónapos volt a fiam amikor 80-asra váltottunk. Még azt hordja 7,5 hónapos.
16/24 anonim válasza:
1 éves kora előtt nem sokkal nőtte ki a 80-as méretet a fiam, 3-4 hónapig hordta előtte.
Van 2 lányom is, az egyik a fiamhoz hasonlóan nőtt viszont a másik pici, 1 évesen nőtt bele. Mivel ez nem volt olyan régen, azt még nem tudjuk meddig lesz rá jó.
17/24 anonim válasza:
Fél évesen kezdte hordani. Most 10hónapos 92 ruhát használunk.
18/24 anonim válasza:
7 hónapos lesz a kisfiam, a 74est már növi ki, általában 80ast adok rá
19/24 anonim válasza:
18 hónapos lesz a fiam most nőtte ki a 80as bodykat és március elején kezdte el őket hordani.
20/24 anonim válasza:
2,5 éves a fiam, H&M-ből még simán jó a 80-as méret. Egyebekben a többi márkából úgy általában 2 éves kora előtt egy kicsivel kezdte a 80-as méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!