Újszülöttnek 50 vagy 56 méretű ruhával készüljek H&M-ből?
Még nem született meg a baba de már megvettük a ruhákat, mindenféle márkát vegyesen, ránézésre látszik, hogy a H&m-esek nagyobbak. Ha egymás mellé teszek egy 50-es H&m-est meg egy 56-os F&F-et azok kB egyformák.
A KIK-es is nagyobb, 56-os kik-es rugi nagyobb, mint a 62-es F&F. A Sinsay össze-vissza, nagyrészt kisebb de van közte "normál" is, a Lidl is kicsit nagyobb, de ott sokszor 2 számot adnak meg (62/68).
Fiam 50cm-el született, az 56os kb 2 hetes koráig volt jó rá a h&m-ből
Lányom 52cm-el született, az 50es majdnemcsak nagy volt rá, kb 1hónapig hordta. Utána az 56-ost 3hónapos koráig. Szintén h&m
Szóval szerintem előre csak tippelni lehet
Az egyik gyerekem 53 centivel született, 62-essel toltuk a 4. Hét után sokáig.
A második 50 centi volt és az ötvenes is lógott rajta. Most három hónapos és 68-ast hord, az ötvenhatost gyakorlatilag egy bő hét alatt nőtte át...
56-ossal készülnék, de csak pár darabbal. Az ötvenes már kicsi lehet.
56-os, fiam 52cm volt mikor született kb 3 hétig volt rá picit nagy az 56-os, utána pont jó volt még 3 hétig és váltottunk 62-esre elég hamar, mert nőtt, mint a gomba.
Személy szerint én az 50-est feleslegesnek tartom megvenni, ha időre született 3-4 kg közötti újszülőttnek vásárolunk.
50cm volt a lányom. Az 56-os body-k lógtak rajta. 2 hónaposan is csak 52 cm volt.
Szóval 50-est hordott sokáig.
Amúgy nem értem ki és miért pontozgat le. Van akinek a gyereke sokat nő egy hónap alatt... az én fiam születésétől fogva nagyon gyorsan fejlődik. 5 hónapos de már a 74e ruhákat növi ki (6-9 hó)...
Én azért nem vennék kissebbet mint 56 mert nagyon drágák a ruhák és jnkább beleforgattam a babakocsiba az 50es ruhakon megsporolt penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!