Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Hogyan öltöztetted ma fel a...

Hogyan öltöztetted ma fel a 2-4 éves gyereked?

Figyelt kérdés
Lányomon leggings, póló, pulcsi, fiamon ugyanez, pamutnadrág, póló, pulcsi.. oviban is és bölcsiben is, minden gyereken kiskabát, sapka😐 18-19 fok van, reggel esett az eső. Nem tudom én öltöztetem alul őket, vagy mindenki más túlzásba viszi. Rajtam is leggings, hosszú póló kombó van, pulcsit csak azért vettem fel, mert különben a lányom sem vesz fel pulcsit, ha rajtam nincs, majd'megsültem benne.
2023. szept. 19. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Rövidnadrág és póló. Egyáltalán nincs még hideg. Nem is értem, akik már most így beöltöztetik. Mondjuk ők meg lehet minket nem értenek...
2023. szept. 20. 00:43
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Detto mint a 11-es, polo es rovidnadrag. 16 fokban kabat es sapka ??? Gazakitt egyesek 🤦🏻‍♀️
2023. szept. 20. 00:56
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Nálunk minden reggel 10-11 fok van. Jó hogy adok rájuk szélkabátot.🙄

Látom egyeseknek nehéz felfogni, hogy nem mindenhol egységes az időjárás..

2023. szept. 20. 05:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Az a durva hogy reggel hosszú leggings, póló és cipzáros pulcsiban viszem reggel és délután 15 órákor amikor megyek érte, kint az udvaron a 26-28 fokban ugyanúgy van. Az az első, hogy leveszem róla a pulcsit ott az óvónő előtt egy hangos nincs meleged kíséretében. :( Ma direkt szóltam, hogy ott a rövidnadrág délután adják má rá.
2023. szept. 20. 08:55
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as, igen 10-11 fokban kell is a kabát. De 19 fokban minek?
2023. szept. 20. 09:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Nálunk 12 fok volt ma reggel, de még maradt a rövidnadrág és a póló. Nem fázott, nem hatotta meg :D
2023. szept. 20. 12:37
 17/17 anonim ***** válasza:
10%

Látom 0%-os a válaszom, és lepontoztatok, de mit csináljak, ha a lányom sír reggel, hogy ,,anya hideg van!!"? Akkor ne adjam rá a kabátot, mert a hőmérő/gyakori népe mást mond? :D Vagy ha én fázom, akkor ne vegyek fel egy sálat, mert másnak az furcsa? :D

Nem csak azt kellene megérteni, hogy nem egységes az időjárás, hanem hogy nem egységes a hőérzetünk sem. Mi ilyen fázósak vagyunk a lányommal, nekem a kezem is örökké hideg, csak nyáron 30 fok fölött melegszik át. Nyáron is paplannal alszom. Szerintem ezen fölösleges fennakadni. Ez a kérdés is csak arra jó, hogy szidd a másikat, aki nem egy véleményen van veled.

2023. szept. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!