Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » 7-8 évesnek ez a póló? Kisgyer...

7-8 évesnek ez a póló? Kisgyerekes, vagy sem?

Figyelt kérdés

Tudom, mindenkinek más áll jól, más tetszik, más a stílusa, de kicsit elbizonytalanodtam, kíváncsi lennék a véleményetekre.

Szerintetek ez a póló jó egy 7-8 évesnek (2.osztály), vagy nagyon “kisgyerekes”?

[link]

2023. aug. 17. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Tökéletes. Azt hittem, mesefigura lesz rajta, azért kérdezed.

Felnőttek is hordanak sima csíkos ruhát.

2023. aug. 17. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Ha neki tetszik?

Nekem nem. Ez a bordás anyag olyan alsóneműs.

De neki kell tetszeni.

Egyébként alsóban még kisgyerekek és jellemzően simán figurás felsőt hordanak. Szuperhősök, lego, sonic, de még a dínó se ciki, se a versenyautó...stb.

El vagytok tájolva, ha azt hiszitek, hogy másodikba már nagyfiús kell...

2023. aug. 17. 18:52
 3/8 A kérdező kommentje:

Nálunk sosem hódítottak nagyon a mesefigurák, én sem szerettem a túlzott mintát, a gyereknek sem volt rá nagy igénye, egy-két kedvenc volt. Igazából nem nagyon érdekli :)

Férjem teljesen leszavazta, hogy ez kb. 2 éves gyerekre való.

2023. aug. 17. 18:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ő is max. 2 éves lehet:

[link] 🤣

2023. aug. 17. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szetinrem kicsit pizsi anyagunak néz ki csak amiatt nem tetszik, de amúgy a csíkos minta sosem ciki.
2023. aug. 17. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha "kisgyerekes"? Ez miért probléma egy KISGYEREK esetében. Merthogy még a 7-8 éves is kisgyerek tulajdonképpen.
2023. aug. 17. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem a csíkokkal van a baj, szeretjük. Férjemnek is van.

Szerinte idétlen, béna, kisgyerekek hordanak ilyet, de valószínű neki is pizsamás, csak nem így fogalmazott.

Amúgy, én szeretem a bordás anyagú felsőket, a gyereknek mondjuk nincs. Baba korában bodyja az volt.

Elengedem akkor.

2023. aug. 17. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
56%

Teljesen megfelelő.

Férjed hülyeségeket beszél.

2023. aug. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!