Mekkora cipőt vennétek? (Minden lent hozzá.)
Bocsi, hogy szerencsétlenkedek, csak egy kis megerősítés kell.
A lányom belső talpmérete 127 mm. Azt írja ez az oldal, hogy adjak hozzá 5-7 mm-t, az 132-134 mm. Akkor ez alapján 21-es az ő cipőmérete?
Első cipő lesz, D.D.Step, annak a mérettáblázatát néztem.
Köszönöm, aki tud segíteni!
Nincs a városotokban babacipő bolt?
Vagy valahol a környéken egy város, ahol van?
Ott le tudják rendesen mérni a baba lábát, hogy ha nekik nincs is olyan pici méret, meg tudják mondani mekkorát rendelj :)
Budapest agglomerációban lakunk, úgyhogy el tudunk menni egy boltba, csak nem tudtam, hogy 5 perc próba után látnám - e, hogy kényelmes - e neki vagy sem. 12 hónapos, úgyhogy kommunikálni sehogy nem tudja a lányom. Én látom, hogy rámegy - e vagy sem, de hogy kényelmes - e az ő lábfejére vagy sem... Ezek szerint az eladók segítenek?
Nagyon köszi amúgy a normális válaszokat!
Igen, ők tudnak segíteni :)
Egyébként 12 hónaposan a 21-es szerintem nagy lesz, mi 18-as cipővel kezdtük és az is kicsit nagy volt
Egy normális gyerekcipő boltban ez úgy néz ki, hogy a gyerek felpróbálja a cipőt, és a gyerek tesz pár kört a boltban. Akkor azért már látszik, hogy jó lesz-e.
Dd step szandikból ol aj@nlják,hogy egyel nagyobbat vegyél, mert kisebb, mint a zárt cipők.
Én is csak megerősíteni tudom, hogy érdemes lenne egy gyerekcipő boltba bemennetek és ott megnézni több modellt, még ha nem is akarsz egyből ott venni (neten általában olcsóbbak mint fizikai boltban).
Nekem a fiam 1. járós cipője volt nagy kín, én is lemértem ezerszer a lábát, majd vettem egy 21-es DD Stepet táblázat alapján netről - esélytelen volt, túl kicsi hosszra is meg a rüsztjére is, még szerencse hogy vissza tudtam küldeni.
Aztán kaptunk egy Superfitet, szintén 21, az tökéletes volt, de ki is nőtte 2 hónap alatt.
Utána gondoltam jön a tavasz, találtam leárazva egy nagyon jó Nike cipőt, 22-es, az is kicsi volt (a sportcipők valamiért kisebbek mindig), ráadásul ott a visszaváltásnál is voltak problémáim...
Végre beadtam a derekam, CCC-ben próbáltunk vele cipőt, na ott a Lasockik jók voltak minden viszonylatban...
Aztán külföldre költöztünk, itt megint más a méretezés, mellé meg rengeteg a leárazás, itt már úgy kezdtük hogy egy szombatot rászántunk, bementünk az összes cipőboltba és ráadtam az összes márka 23-as cipőjét, és lejegyzeteltem, mi volt nagy, mi volt kicsi, hogy tudjam a jövőre nézve. :D
De ahogy nő, és főleg ha márkahű marad az ember, már könnyű belőni a méretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!