Milyen a jó szandál totyogó babának nyárra?
Figyelt kérdés
Kisfiam pár hónapja magabiztonsan jár. Könnyebb puha szandált vennétek nyárra, vagy valami kérgeset? Zárt vagy nyitott?2023. máj. 25. 07:40
11/15 anonim válasza:
A laikus szülö elöveheti a józan eszét és elgondolkodhat azon, miért nem nö a gyerekekre kapásból cipö - ha szükséges lenne, akkor úgy születne mindenki.
12/15 anonim válasza:
#11, ezt kevésbé bunkón is leírhattad volna.
Mellesleg ennyi erővel ruhában sem születünk, mégis mindenki ruhát hord…
13/15 anonim válasza:
11-es, szakmai tapaszralataid alapján szívműtétet is vállalsz? :D
Te biztos jobban értesz hozzá, mint az ezzel foglalkozó szakemberek.
14/15 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ezt miért kell ilyen agresszívan megfogalmazni. Nem ennyire fekete-fehéren egyértelmű, hogy mi a helyes döntés. Mikor adjak rá először cipőt? Mennyi időre? Milyen fajtát? Kint is és bent is? Csak kint? Kint mindenképp vagy lehet néha mezítláb? Hány cipője legyen? Kell őket cserélgetni, hogy tudjon szellőzni az egyik, amíg a másikat hordja? Mennyi hordás után érdemes lecserélni, ha nem növi ki? Ezeket nem válasz az, hogy hát ahogy természetes.
15/15 flora08 válasza:
#11 Én elhiszem és megértem mennyire szuper, ha mezítláb van a gyerek, de az utcán pont nem szeretném, hogy úgy sétáljon. Nem tudom folyamatosan figyelni, hogy épp mibe lép(ne) bele. A "tartja a bokát" dolgot meg végképp nem értem, miért lett ilyen borzasztó leírni...számomra annyit jelent, hogy nem papucsban fogom az udvarra kiengedni a másfél évest, hanem olyan lábbeliben, amiben neadj'Isten szaladni, játszani is tud, és nem esik hasra benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!