Honnan tudom, hogy kinőtte a cipőt?
Sziasztok!
15hónapos lánykámnak D.D stepp barefoot cipője van. Amikor vettük a cipőt webshopból azt mondta az eladó, hogy kb 1cm maradjon mindig a cipő orra és a gyerek labújjai közt. Néha én felnőtt fejjel se tudom eldönteni, hogy nekem melyik a megfelelő méretű cipő mi az amikor pont jó. Mert se túl kicsi se nagy ne legyen. Ha benyomom a cipő orrát nem érzem a kis lábujjait de most megnéztem a talp betétet és azon szépen látszik a lábujjai bemélyedése és teljesen végig ér a talpbetéten. A sarka nyomát nem igazán látom így nem tudom eldönteni most vegyek új cipőt vagy jó ez még neki. 20-as a cipő mikor megvettük probáltunk egy 21-et is az nagyon nagy volt kb 1,5 hónapja. Létezik, hogy már jó lenne neki az vagy még maradjon ez a 20-as?
Vedd ki a betétet, és álljon rá a gyerek. Simán lehet, hogy kinőtte ennyi idő alatt.
Én nyárra nyitott szandit tervezek venni a lányomnak, most másfél éves.
Szia
Bocsi érdemben nem tudok segíteni de 6 éve utalok cipőt venni a gyereknek mert sose tudom mi lesz rá jó és meddig!🤣
Ráállítod a gyereket egy papirra és ceruzával bejelölöd a sarkát és a nagylábujját mindkét lábán. És leméred a hosszt. Aztán leméred a talpbetétet. Így milliméterre tudod mennyi hely van még a cipőben.
Én mindkét gyereknek így szoktam cipőt, szandit, gumicsizmát, bármit venni. Tudom mekkora a lábuk és úgy választom a cipőt, lemérem a belső talphosszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!