Ilyen jó időben,20 fokban kell egy 5 hos babára sapka?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 10:59
1/16 anonim válasza:
Bizony hogy kell. Begyullad a füle a széltől :) ha van olyan vékonyabb vagy közepes sapig, add rá nyugodtan
2/16 anonim válasza:
Én nem adok rá es nem gyullad be semmije. Érje már egy kis nap meg levegő a fejét. Az elsőre se adtam ilyen időben, sose volt beteg 1 eves koraig.
3/16 anonim válasza:
Konyorgom elso ne beszelj mar ekkora ostobasagot !!!!
Otitis media- azaz fulgyulladas MINDEN esetben bakteriumtol van, felso leguti betegseg huzodik ra belulrol !
Az egadta vilagon semmi koze a szelnek, a levegonek, a hidegnek a fulgyulladashoz 🤦🏻♀️
4/16 anonim válasza:
Hihetetlen a tudatlansag ebben is.
Nem a szeltol leszunk betegek.
Kerdezo, dehogy adtam 20 fokban sapkat.
5/16 anonim válasza:
Én se adok sapit 20 fokban. Szegény gyerek beizzad, aztán attól lesz baja.
Babakocsiban még a széltől is védettebb egyébként is.
7/16 anonim válasza:
Nem írta miben viszi. Nálunk fúj a szél hiába van meleg Én is és az apja is érzékenyek vagyunk a huzatra. Egy vékony sapkát elbírt a gyerek. Már az is baj ha jót akar valaki?
9/16 anonim válasza:
Max egy nagyon vékony, de semmi baja nem lesz ha nem kap, főleg ha nem fúj a szél...
10/16 anonim válasza:
Nálunk most fúj a szél, úgyhogy mi vékony sapiban megyünk sétálni. Ha nem fújna, már nem adnék rá, mert szép idő van egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!