Milyen kabátkát vegyek neki?
Figyelt kérdés
Jelenleg 8 hónapos a kisfiam és téli overálja van. Ebben a korban, tavaszra, ti milyen másik kabátot vettetek/vennétek? Még overál típusú kell?2023. márc. 15. 14:52
1/6 anonim válasza:
Az overál praktikusabb. Kabát akkor jó, ha rövid időre kell ráadni, és már stabilan ül. Hosszabb sétáknál az overál praktikusabb.
2/6 anonim válasza:
Átmeneti overál a legjobb. De amúgy egy kapucnis, vízálló dzseki is jó lehet.
3/6 anonim válasza:
Én míg nem járt az overált szerettem neki. Nem tudom az anyag nevét, ilyen pihe puha szőrös anyag, imádtam. Könnyű ráadni, takaros és cipő sem kell hozzá mert lábfejes.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A mostani overált nem szeretem, ilyen dzsekis. Persze meleg.
2023. márc. 15. 15:44
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
2-es vagyok. Jobban jártok vízhatlan overállal, mert azt esőben is tudjátok használni és ha mondjuk játszótéren vagytok és koszolódik, könnyebb tisztítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!