Mennyi ruhája van kb. egy 4 éves fiúnak?
Miért lettem lepontozva?
Nem gond, de tényleg érdekel mi nem volt megfelelő. (6-os)
# 10: Kezdő anya vagyok és megvan az okom rá, miért kérdeztem pont a 4 évesek ruhamennyiségét. Ezt az okot nem kötöm az orrodra!
Az a rémes, ahogy itt az anyák ítélkeznek egy kérdés alapján, aminek nem tudják a hátterét.
# 6: Nem én pontoztalak le!
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
Kb. tizedannyi.
Ilyet pl: hogy fürdőnadrág nem is tartok számon, mert a nyári úgyse lesz jó jövő nyárra.
Vagy pl: a rövid ujjú fehér ing, amit augusztusban viselt, rég kinőtte, de legközelebb kb. májusban lesz szükség ilyesmire (Anyák-napja). Majd akkor kap újat az aktuális méretben.
Nem tartok ünneplőt hátha kell alapon. Akkor veszek, ha tényleg kell.
Aktuálisan van kb. 7 melegítő, ami jó. Meg kb. ugyanennyi ami már annyira nem jó méretben, ezek itthoniak.
Kb. 15 "ovis póló", meg egy csomó itthonra.
Egy tucat hosszú ujjú.
5-6 pulcsi. Ősszel hordta őket utoljára. Kabát alá sok, nem fázós.
Az átmeneti 2 kabát talán még jó lesz tavasszal. A mellényt kinövi.
1 téli. Síoverál idén még nem volt rajta, de van a tesótól. Softshell nadrágja van 2. Egy kantáros, egy sima. 1 farmer.
Alsógatya, zokni rengeteg.
Bőven sok. Sose vagyok bajban, hogy mit adjak rá, "pedig" kabáton, overálon kívül nem adok rá semmit kétszer.
7 éves tesójának jóval több van. És igen azért, amit itt már írtak, régebb óta használja az aktuális méretét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!