Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mennyi ruhája van kb. egy 4...

Mennyi ruhája van kb. egy 4 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
2022. dec. 27. 19:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért lettem lepontozva?

Nem gond, de tényleg érdekel mi nem volt megfelelő. (6-os)

2022. dec. 28. 15:10
 12/13 A kérdező kommentje:

# 10: Kezdő anya vagyok és megvan az okom rá, miért kérdeztem pont a 4 évesek ruhamennyiségét. Ezt az okot nem kötöm az orrodra!

Az a rémes, ahogy itt az anyák ítélkeznek egy kérdés alapján, aminek nem tudják a hátterét.

# 6: Nem én pontoztalak le!

Köszönöm szépen a normális válaszokat!

2022. dec. 28. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kb. tizedannyi.

Ilyet pl: hogy fürdőnadrág nem is tartok számon, mert a nyári úgyse lesz jó jövő nyárra.

Vagy pl: a rövid ujjú fehér ing, amit augusztusban viselt, rég kinőtte, de legközelebb kb. májusban lesz szükség ilyesmire (Anyák-napja). Majd akkor kap újat az aktuális méretben.

Nem tartok ünneplőt hátha kell alapon. Akkor veszek, ha tényleg kell.

Aktuálisan van kb. 7 melegítő, ami jó. Meg kb. ugyanennyi ami már annyira nem jó méretben, ezek itthoniak.

Kb. 15 "ovis póló", meg egy csomó itthonra.

Egy tucat hosszú ujjú.

5-6 pulcsi. Ősszel hordta őket utoljára. Kabát alá sok, nem fázós.

Az átmeneti 2 kabát talán még jó lesz tavasszal. A mellényt kinövi.

1 téli. Síoverál idén még nem volt rajta, de van a tesótól. Softshell nadrágja van 2. Egy kantáros, egy sima. 1 farmer.

Alsógatya, zokni rengeteg.

Bőven sok. Sose vagyok bajban, hogy mit adjak rá, "pedig" kabáton, overálon kívül nem adok rá semmit kétszer.

7 éves tesójának jóval több van. És igen azért, amit itt már írtak, régebb óta használja az aktuális méretét.

2022. dec. 28. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!