Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Mi baja van sokaknak a használ...

Mi baja van sokaknak a használt baba-és gyerekruhával?

Figyelt kérdés

Megjegyzem: mindenkinek szíve-joga olyan ruhát adni a gyermekére, amilyet akár, az enyémeknek is van új ruhája.

Csak szimplán a logikát nem értem abban, amikor valaki egy-egy kérdés alatt olyanokat kommentel, hogy fúj, ő biztos nem járatná a babáját más lehetett ruháiban.

Nem értem, egy használt gyerekruhában mi az undorító? Nyilván az ember kimossa, kitisztítja, mielőtt ráadja a gyerekére, a boltban mindenki által összefogdosott ruha miben más?

Aki azért nem vesz használt ruhát a gyerekének, mert fúj, az a saját kisbabája kinőtt ruháiról is azt gondolja, hogy azok kinőtt undormányok? Mit tesz a gyereke a ruhákkal, hogy másnak undorító levetett göncként kell rá gondolnia?

Nem értem a logikát, bevallom :D

2022. szept. 22. 12:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%
20-as, teljesen igazad van, de azon se kell fújjogni, ha valaki azt mondja, hogy nagyon kedves vagy de nem kell a ruhacsomag, amit adnál. Azért mert valami ingyen van, még nem köteles senki elfogadni és ezen sem illik megsértődni.
2022. szept. 23. 17:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is sértődök meg rajta. :)
2022. szept. 23. 22:51
 23/24 anonim ***** válasza:

Mert vehetsz már olcsón, jó minőségű, új ruhákat is, olyanokat, amiket te válogatsz össze. Rengeteg akció is van mindig. Korábban vettem én is használt babaruha csomagot, de a fele nem kellett. Ezekben a csomagokban mindig sok a felesleges cucc sztem, vagy olyan rossz az anyaga, hogy azért nem adom rá.

Nekem ez volt a pénzkidobás.

Egy-egy alkalomra (karácsony, keresztelő) veszek használt ruhát, amit csak 1x adok rá a gyerekre.

2022. okt. 11. 14:54
 24/24 Coolkid. válasza:
Nekem iker fiaim vannak, közel négy évesek. Érthetően nem nagyon vigyáznak a ruháikra. A gyerek vagy tiszta vagy boldog. Használt ruhákban járatom őket.A jó minőségű vagy prémium ruha nagyon sokáig bírja és meg sem lehet mondani, hogy használtam vettem. Én a www.coolkid.hu mellett teszem le a garasom. Olcsó és jó.
febr. 15. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!