Mi baja van sokaknak a használt baba-és gyerekruhával?
Megjegyzem: mindenkinek szíve-joga olyan ruhát adni a gyermekére, amilyet akár, az enyémeknek is van új ruhája.
Csak szimplán a logikát nem értem abban, amikor valaki egy-egy kérdés alatt olyanokat kommentel, hogy fúj, ő biztos nem járatná a babáját más lehetett ruháiban.
Nem értem, egy használt gyerekruhában mi az undorító? Nyilván az ember kimossa, kitisztítja, mielőtt ráadja a gyerekére, a boltban mindenki által összefogdosott ruha miben más?
Aki azért nem vesz használt ruhát a gyerekének, mert fúj, az a saját kisbabája kinőtt ruháiról is azt gondolja, hogy azok kinőtt undormányok? Mit tesz a gyereke a ruhákkal, hogy másnak undorító levetett göncként kell rá gondolnia?
Nem értem a logikát, bevallom :D
Mert vehetsz már olcsón, jó minőségű, új ruhákat is, olyanokat, amiket te válogatsz össze. Rengeteg akció is van mindig. Korábban vettem én is használt babaruha csomagot, de a fele nem kellett. Ezekben a csomagokban mindig sok a felesleges cucc sztem, vagy olyan rossz az anyaga, hogy azért nem adom rá.
Nekem ez volt a pénzkidobás.
Egy-egy alkalomra (karácsony, keresztelő) veszek használt ruhát, amit csak 1x adok rá a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!