Velem van a baj, vagy ez tényleg normális?
Tegnap gyerekruha börze volt a városban. Többször voltunk már, eddig elég jó tapasztalataim voltak, de a tegnapi kritikán aluli volt.
74-es méretet kerestem főleg, nyilván ennél a méretnél már használja is a gyerek a ruhát, kúszik-mászik benne, leeszi, stb...ezzel nincs is semmi gond, a ruha van értünk, nem mi a ruháért, de ezeket eladni?
Olyan darabokkal találkoztam 1000-1500-as darabáron, ami kajafoltos, kakifoltos, a fehér elszürkülve, a nadrág térde szinte kiszakadva, az overál (5000-ért) passzéja felfeslett, a térdén szálhúzódások...
Én ezeket max a kukába teszem, nem eladom. Eladni csak a kifogástalan minőséget szoktam, ami kicsit kopottabb, az megy adományba, a foltos, sérült pedig kuka.
Hát itt alig találtam néhány hordható darabot.
Nem egy eladónál tapasztaltam ezt, hanem a legtöbbnél, aki a saját gyerekei ruháit árulta. Azoknál voltal a legjobb minőségű és árú ruhák, akik ezt nagyban csinálják, külföldről hozzák a bálás babaruhát.
Máshol is ez a helyzet? Vagy én gondolom rosszul, és ez a normális? Ti megvennétek ilyen ruhákat ezen az áron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!