Mi a tapasztalatotok a Tescos F&f babaruhákról? Méretarányosak?
Nekem a tapasztalaton az hogy a bababoltokban általában méretarányos a H&M-benbés a Lidl-ben egy picikét nagyobbacskák, Sinsay-ban és a Pepcoban valamivel kisebbek.
F&fben még nem vásároltam, tapasztalat?
Szerintem is arányos.
Nagyobb méretben (6+ év) viszont fogtam már ki sokkal nagyobb ruhát. De baba és kisgyerekméretben szerintem reális a méret.
Kissebb méretnél méretarányos, kb 80tól felfelé kicsivel nagyobb mint a babaüzletes, de nem szembetűnő
Viszont 40 és 44es méretből itt kaptam annó a "legkisebbet"
Szerintem nem. A fiam most 68-as H&M méretet hord, az F&F 68-as kicsi már rá. Meg az F&F szerintem husisabb babáknak való inkább, a fiamon az összes body lógott szélességre. Más márka nem.
De pl.Reserved bodyból meg már 74-est hord. Sinsay szintén 68, szerintem az nagyjából akkora, mint a H&M.
F&f arányos.
A KIKnél kell figyelni, pl. az egyik 62-es felsőjét most selejtezzük, amikor már rég 80-as minden ruhája. A KIKnek nagyobbak a ruhái.
A pepco pedig nagyon vékonyka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!