Mennyire öltöztetitek kisfiúsan a babátokat?
A babám 4 hónapos, és a legtöbb ruhája fehér, sárga, zöld, barna, szóval inkább uniszex színek. Egyrészt ha lesz második baba, aki esetleg kislány, ő is fogja tudni hordani őket, másrészt nekem ezek egyszerűen jobban tetszenek. Nem igazán szeretem a babákon a sötét színeket, mint a szürke, fekete, sötétkék, nekem nagyon komorak, nem illenek egy baba gyönyörű kis arcához. :)
Viszont így sokan kislánynak nézik a kisfiam, főleg mert jó sok fürtös haja is van. :D
Ti mibe öltöztetik a babátokat? Ilyen pici korban is fiús ruhákat adtok rájuk?
Nem kifejetetten. A fiún sokat dob egy pasis sapi pl.
De az enyém tuti lerángatja.
Az emberekkel ne foglalkozz. Az ikreimre simán rámondták h de szép kislányok. Az egyik lila overálban volt rózsaszín sapi, takaró, A másik kék overál, szürke sapi, kék takaró 😅
De a fordítva is volt, pedig a kislányom feje tetején copf volt, annyi h zöld body volt rajta 😂, jah es fülbevalója is van.
Szóval engedd ezt el
Én pedig pont ezeket a paszteleket nem szeretem.
De a kislányokon sem.
Zömèben amúgy szontén zöld, barna, szürke, fekete cuccokat hordott
A lányom sem rózsaszínes volt àltalában, vagy ott is a sokkal határozottabb színű.
( ő màr 4 éves, rengeteg sötétszürke, kék, lilás, fekete ruhája van, zöldet nem nagyon kapok, pedig vöröses hajúként jól állna neki.)
2. Vagyok
Poénból a lány fejpántjàt ráadtam
Sosem nézték volna őt kislànynak, valahogy olyan vonásai voltak, vannak, pedig nagy hajjal született.
Pont ugyanígy. Kék ruhája nem is nagyon van. De sok fehér, barna, sárga, zöld, szürke. Nekem ez sokkal jobban tetszik, mintha talpig kékben lenne. :)
Mondjuk elég pasis az arca, haja se sok van, szóval sosem nézték kislánynak. :D
Én mindent adok rá, de igen, a ruhái nagyrészt kékek, zöldek, barnák. Fiú mintásak is vannak. De én szeretem, hogy olyan kis vagány fiús :)
Amúgy 95%-ban turiból vannak a ruhái, ott jobban dominál a fiús-lányos vonal, mint ez a pasztell vegyes, de mivel 1-2-300 forintért vettem neki a ruhákat, így ha a második gyerekem lány lesz, szívfájdalom nélkül fogom eladni meg elajándékozni a nagyon fiús darabokat.
Én a feketét meg a sötétkéket azért kerülöm mert fehér macskánk van.
Egyébként nekünk is van mindenféle, rózsaszín meg csillogós kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!