Fiatoknak milyen alsót vesztek? "Bugyit" vagy boxert?Boxerből a szük szárut vagy ami bő?
Fecskét, azaz "bugyit", normál alsót.
Kapott pár szűk boxert is, de felgyűri a szárukat. Bő szárú fürdőgatyában pedig folyton a kezében tartotta a motyót. Egyértelműen a normál fazon most a kényelmes neki.
3 éves.
Egyébként egészség szempontjából is jó döntés, mert tart, de nem olyan meleg, mint a szűk boxer.
A fiam a boxert szereti, 7 éves.
Szűkszárút.
A szűk boxert szereti, a sima alsóból azt mondja, fél, hogy kiesnek az alkatrészei. :)
A bőszárút még sosem próbáltam, mert arra apja sem tudja felhúzni a nadrágjait.
Boxert, a szűk fazonút. 7 éves lesz.
Mikor szobatiszta lett vettem “bugyi” fazonút is, de állandóan belement az egyik fele a fenekébe és zavarta.
Mindkettőt!
A nemiszerveknél szűk alsók nem egészségesek! Teljesen mindegy, hogy az boxer vagy fecske! Mindegyikből létezik jó és rossz szabású!
Kamaszon fokozatosan átszokott fiam a boxerekre, ahogy anno én magam is. Mindkettőnknek vannak laza és testhezálló típusok. Nyári melegben a lezser kényelmesebb, télen, hidegebb időkben, illetve sportoláshoz, fizikai munkákhoz a rugalmas, passzentos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!