Babaruha csoportokban miért keresnek ruhákat ‚következő havi utalással’?
Lehet, hogy rossz kategória, de beléptem egy baba ruhás csoportba, ahol elvileg márkás ruhákat adnak-vesznek, hogy megnézzem, hogy van e értelme eladni a kislányom kinőtt ruháit. Mostmár többször láttam, hogy valaki úgy keres ruhát, hogy következő havi utalással.
Igazából nem egészen értem a koncepciót (főleg, hogy nem hónap vége van, hanem 17.-e)
A 17- e már honap vége!😅
Amugy lehet hogy akkora novi ki a gyereke a saját ruháit,lehet több volt a kiadása és ha ruhára is költ,akkor nem jön ki a hónapban...stb.Bármi lehet,nem értem ezen mi a meglepő?!
Oké, akkor miért nem akkor írja ki, amikor van is rá pénze.
17-én 7 napja volt fizetés…
Már ne is haragudj, de téged ezen a kérdésen mégis mi provokál?
Nem mindenki fizetéstől fizetésig él és még soha nem találkoztam ilyesmivel, a boltban sem jövő hónapban fizetem ki a ruhát.
3. Ja, mert a világon mindenki pont ugyanakkor kapja a fizetését, mint te...
És igen, van, akinek az adott havi fizetéséből nem jut még erre is, de mondjuk a következő hónapban meg már telne rá.
Talán azért nem akkor írja ki, mert ha megtetszik neki valami, akkor arra szeretne lecsapni.
"Nem mindenki fizetéstől fizetésig él és még soha nem találkoztam ilyesmivel"
Hát akkor üdv a való világban, és jobb, ha megismerkedsz ezzel, mert ha használt ruhát akarsz eladni, pont ők a célcsoportod. Ugyanis akinek bővebben van pénze, az újat vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!