Hogyan kell öltöztetni/ mit kell ráadni a babákra?
Nálunk kb így néz ki: hosszúujjú body + nadrág, zokni -beltéren télen
Rövidujjú body + nadrág, zokni - melegebb időben beltéren
Pizsi: hosszúujjú body, hálózsák -télen
Kint pedig nyilván időtől függ, h termooverál, pulcsi+kabi, melegebb gatyó, milyen sapka/napkalap stb...
De voltam családnál, ahol agyonöltöztették a gyereket, bent kb 22 fok volt a lakásban és harisnya, nadrág, body, pulcsi volt a gyereken... a túlöltöztetés megfázáshoz vezethet
Nàlunk body volt rajta meleg időben, hidegben body+ rugdalòzò. Addig volt a rugi kènyelmes neki, mìg nem maszott, utàna body+ nadràg, pòlò volt jobb. Onnantòl a rugdalòzò maradt pizsamànak. Addig nem volt külön pizsama, este ràadtam egy rugit a simàk közül.
Harisnya soha az èletben nem volt rajta.
Nálunk a body+rugi volt rajta sokáig. Este fürdés után kapott tisztát,valamint szükség szerint.
A babának ez a legkényelmesebb.
Nyári baba.
Rövid body + ujjatlan rugi, vagy naci, vagy ha nagyon meleg volt, akkor csak body és zokni (csak mert az én lábam 40 fokban is fázik XD)
Harisnya őszig/kora télig nem volt rajta.
Ahogy hűvösebb lett elkezdtük a hosszúujjú bodykkal ugyanezt, majd hosszúujjú rugi is ment rá. Én a pulcsikat utáltam amíg ilyen picike volt, inkább mindig betakartam, ha úgyéreztem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!