Akinek esetleg nyári babája volt,hogy öltöztettétek?
Gondoltad kiteszed a napra?
Nyáron még árnyékban is meleg van. Szerintem nyáron te sem hosszúban vagy...
Lakásban csak pelenka volt rajta (pedig ment a légkondi nonstop, de még így is izzadt), alváshoz terítettem rá csak egy textilpelust.
Amikor kimentünk sétálni, akkor egy rövidujjú body volt csak rajta, meg szintén egy textilpelussal letakartam, hogy ne érje a nap. Amennyire tudtam, árnyékban sétáltam, meg vettem ilyen babakocsira rögzíthető napernyőt, hogy segítsen kicsit a helyzeten. De általában olyankor mentünk ki, amikor kicsit már enyhült a tűző napsütés.
Illetve magamra kötve vittem még sokat hurciban, akkor meg szintén csak egy rövidujjú body volt rajta, meg egy napkalap. A lábikóját meg jó alaposan bekentem babáknak való naptejjel.
Igazából engem is megijesztettek az ismerősök, szülők, hogy hát egy újszülöttet mindig jól fel kell öltöztetni, legalább az első 2-3 hétben még kell a hosszúujjú rugi meg a zokni meg a minden, aztán a védőnő egyszer amikor jött ránézett, és mondta, hogy ne kínozzam szegény gyereket, csorgott róla a víz szopizás közben, ő mondta, hogy légkondi ide vagy oda, nyugodtan legyen rajta csak max egy vékony réteg, de az se baj, ha pelusban van ilyen melegben.
Július végén született, egyenesen bele a 35 fokokba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!