Sinsay-es ruhák jobbak minőségre mint a pepcos?
Pepcot se szeretem,azthittem a sinsay jobb.
Köszi a válaszokat.
Sokkal jobb a minősége a pepconál...
Bár ha azt nézzük hogy a h&m,next is egy kalap sz@r egy rakás pénzért az utóbbi időben...
Méretben egyel kisebb, mint a beleírt, de nekem nem volt még minőségi problémám a sinsay-el pedig irto finnyás vagyok.
Én az f&f-et szeretem.Nekünk szinte minden ruhája onnan van.Szárítógépet is bírják.
Sokszor van akció.
Vicceltek? Sokkal jobb a sinsay minősége(a legtöbb termék esetén), én pedig azért szeretem, mert nagyobb, mint a pepco, és kevésbé mintásak a ruháik.
A pepcós nadrágok mind alacsony derekúak, a sinsaynél nincs ilyen gond. A pepcos pólók feszülnek a mellkasán, a sinsayesben ugyanabba a méretbe 3 kéz belefér, lötyög.
A melegítőik közt a legnagyobb a különbség, nekünk abból 3 készlet van. Rugalmasabb, mint a pepco, és tovább jó, és minőséginek néz ki.
Jópár holmink van onnan, a tárgyak ugyanolyan minőségűek, és akad egy két ócskább ruha is, de a melegítők, pólók, illetve a balerina cipők szuperek. Volt innen kabátja is, azt is nagyon szeretjük már második éve. Pepcóból leggingset, pólót, pulcsit vettem neki, de még így is oké, hogy leesik a fenekéről, hogy 450 egy leggings..kap hozzá hosszabb sinsayes felsőt:)
Alapvetően az az előnye a márkának, hogy nem néz ócskának a millió mintával és rugalmasabb az anyaga a termékeiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!