Melyik a "legártartóbb", legtöbbért eladható ruha márka? H&m, Next, Pepco..?
Hát a pepco különösen gagyi minőség szerintem...A HM is "egyszerhasználatos" (mármint nem egyszer felvenni, hanem egy gyerek alatt elhasználódik)
a NEXT-ről jókat hallottam, de nekem csak felnőtt cuccom volt onnan (turiból)
Pepco tényleg gagyi, még szinte egy gyereket sem szolgál ki, nem véletlen ilyen olcsó. Ilyen kategória még a sinsay, olcsó, de talán jobb minőségű, mint a pepco, de egy gyerekre.
H&m szerintem eladható, szoktam használtan venni, egy gyerek után nem kuka.
Next biztosan eladható. Szerintem Reserved is, és "name it" is, primark is.
Én csak turiztam, illetve Marketplacen vettem és kaptam babaruhákat.
A Pepco tényleg brutál rossz minőség, most kúszik-mászik a fiam, az ajándékba kapott Perces nadrágok úgy néztek ki 3 alkalom után, mint amit a kutya szájából szedtek ki.
De pl. sok Next és Primark babaruhát turiztam, nekem azok bírják a legjobban. Nem tudom, használta-e őket más baba is, vagy csak úgy bekerültek a turiba, mert teljesen újszerűnek tűntek, ezek javarésze nálunk jó lesz a második babának is, nem használódnak el olyan könnyen. Az F and F is jó. Az H&M olyan közepes szerintem, ami a használódást illeti.
Viszont nem hiszem, hogy ezek áttartó ruhák, én csomagban 250-350 forintért vettem darabját a ruháknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!