Vasalod/vasaltad 3 hónaposnál fiatalabb babád ruháit?
Figyelt kérdés
Kérem, csak azok válaszoljanak, akik az elmúlt 15 évben szültek.2021. dec. 10. 12:03
21/26 anonim válasza:
1x. Utána rájöttem, hogy hülyeség.
22/26 anonim válasza:
Minden gyerekemnek kb 6 hetes koráig vasaltam a ruháit!
23/26 anonim válasza:
Az elsőét még vasaltam pár hétig. A masodikét örülök ha be tudom hajtogatni a szekrénybe és nem a szárítógépből öltöztetem :D (túlzás nyilván, de kicsit igaz)
24/26 anonim válasza:
Az első garnitúra ruhát kivasaltam, minden 56-ost, mert a védőnő azt mondta h fontos a fertőtlenítés.
Már ki voltak mosva nem akartam mégegyszer kimosni és szárítógépezni őket (elsőre csak baby mosásba raktam).
Nincs túl sok cucca kezdésnek a kicsinek, de már annyitól frászt kaptam, úgyhogy a továbbiakat (62- 68) hiába mostam már ki, inkább újramosom és szárítom csak vasalni ne keljen :D
Mondjuk mi a saját ruháinkat se vasaljuk, csak olyan veszünk, amit nem kell.
A babánál is követjük ezt a szép hagyományt, a fertőtlenítést pedig a szárítógépre hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!