Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Vasalod/vasaltad 3 hónaposnál...

Vasalod/vasaltad 3 hónaposnál fiatalabb babád ruháit?

Figyelt kérdés
Kérem, csak azok válaszoljanak, akik az elmúlt 15 évben szültek.

2021. dec. 10. 12:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
1x. Utána rájöttem, hogy hülyeség.
2021. dec. 28. 08:27
 22/26 anonim ***** válasza:
83%
Minden gyerekemnek kb 6 hetes koráig vasaltam a ruháit!
2021. dec. 28. 11:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőét még vasaltam pár hétig. A masodikét örülök ha be tudom hajtogatni a szekrénybe és nem a szárítógépből öltöztetem :D (túlzás nyilván, de kicsit igaz)
2022. jan. 19. 13:45
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

Az első garnitúra ruhát kivasaltam, minden 56-ost, mert a védőnő azt mondta h fontos a fertőtlenítés.

Már ki voltak mosva nem akartam mégegyszer kimosni és szárítógépezni őket (elsőre csak baby mosásba raktam).

Nincs túl sok cucca kezdésnek a kicsinek, de már annyitól frászt kaptam, úgyhogy a továbbiakat (62- 68) hiába mostam már ki, inkább újramosom és szárítom csak vasalni ne keljen :D

Mondjuk mi a saját ruháinkat se vasaljuk, csak olyan veszünk, amit nem kell.

A babánál is követjük ezt a szép hagyományt, a fertőtlenítést pedig a szárítógépre hagyjuk.

2022. jan. 20. 13:26
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
1x voltak kivasalva a ruhái.
okt. 8. 07:51
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vasaltam
okt. 8. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!