Miért csinálják annyira fiúsra és lányosra a kiscipőket? Nem lehet unisexet találni..
Figyelt kérdés
Lehetne akár csak simán kék is, de ráraknak egy traktort, kisautót stb, amitől méginkább kisfiús lesz. Annyi opció lehetne arra, hogy mindkét nem ugyan úgy tudja hordani.
Lehet ezen csak én pörgök...
2021. okt. 29. 19:58
11/13 anonim válasza:
10 detto ez volt a bajom terhesen probaltam vadaszni mas szineket. De tudod mit? Mar lesz*rom az olcso markak (pepco sinsay f&f) mind rozsaszin es annal tobbet nem is adnek rugiert bodyert stb. Minden rozsaszin pink meg puder ez van. Szoktam latni dragabb dizajner rucikat mas szinben/mintaban de egy ruhadarab 5-6ezer. Bocs eltertem a kerdestol de tok idegesito szerintem is. (Neha fiu osztalyon vasarolok amugy😂)
12/13 anonim válasza:
Mondjuk én Decathlonba veszem cipőket ott ezel nincs gond .
13/13 anonim válasza:
Írok példákat, és még le is pontoztok... Hát remélem vakon csináltok minden mást is. Ennyire szemellenzővel élni b+. Akkor bosszankodjatok tovább, hogy csak 2 véglet létezik.
A 2 fiamnak összesen 3 kifejezetten fiús cipője van, az összes többit el tudná hordani lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!