Szkafanderbe haza lehet hozni a decemberi babát?
Figyelt kérdés
Kórházi csomagot olvastam,és vastag pokrócot,vagy pólyát ír (Szerbia).
Csoda szép hófehér szkafandert vettünk,pihe puha.
Csak feleslegesnek tartom a pólyát.
2021. szept. 30. 18:36
11/17 A kérdező kommentje:
Szuper,akkor az lesz.
De most nézem hogy 56-os méret..
Az nem nagy? Azt hittem az az újszülött méret
2021. szept. 30. 20:04
12/17 anonim válasza:
Ha kocsival mentek haza, nem is jó a pólya, hiszen abban nem tudod bekötni az ülésbe.
13/17 anonim válasza:
Valóban jobb lenne a bundazsák, de ha már megvan az overál, az is megfelel természetesen. Nem hinném, hogy nagy az 56-os, én 62-esbe vittem haza mindkét gyereket. 56-os újszülött méret, ha nem koraszülött.
14/17 anonim válasza:
13!
A lányom 50 cm volt, 39+2-re született egészségesen. Nem dohányzom, nem volt pici. Az 56os ruha viszont lógott rajta.
15/17 A kérdező kommentje:
Fiam 4870 gramm volt és 57 cm 40+4-re született,de az már rég volt,és ott minden ruhát kaptunk,így nem is néztem a méreteket. De azt tudom,hogy sok kisruhat már nem tudtam ráadni amikor hazaértünk,mert át nőtte,nagy baba volt.
2021. szept. 30. 21:01
16/17 anonim válasza:
56os overálba vittük haza január elején született kisfiam,jó lesz,belefog férni abba még ha nagyobb akkor is.
17/17 anonim válasza:
Ja, mi a jégpáncélon egyensúlyoztunk. Óriási volt. A babának meg a szeme sem rebbent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!