A H&M babaruhákból hogy távolítjátok el a bevarrt címkét?
Figyelt kérdés
Egész kódexeket varrnak be, plusz egy címkét, hogy ne gyújtsd fel a gyereked, és úgy látom, hogy nem extra cérnával, hanem a sajátjával van bevarrva, úgyhogy ha kibontanám, akkor varrhatnám újra a terméket. Így is agyamra megy a babaruhák kényelmetlensége, a vaskos varrások, merev szegések, szűkítések, gumírozás kényelmetlen helyeken, rugalmatlan anyagok, éles patentek stb., szeretném legalább a bevarrt címkéktől megszabadítani őket.2021. aug. 20. 13:53
1/11 anonim válasza:
Sehogy. Arra figyelek, hogy ne gyûrôdjön. Nem volt még rá panasz 🤷🏼♀️
2/11 anonim válasza:
Ugyan nem babaruha, hanem felnőtt, de ismerős a H&M-nél... Barátnőm azt csinálja, amit írtál, felfejti és visszavarrja. Én semennyire nem tudok varrni, ezért tűröm, ha nagyon zavar, akkor egyesével a cimkéket elkezdem a varrásnál hegyes ollóval, ahol átment rajtuk a cérna, kivagdosni... kifolyik tőle a szemem és általában valahol tuti átvágom a cérnát is, de kilyukadni még egyik sem lyukadt ki :)
Nem értem miért csinálják ezt, emiatt nem veszek már náluk pl. bugyit, mert ha csak levágom, vág/szúr, ha meg otthagyom, hát az meg na, főleg egy tangánál, kilóg az egész a bugyiból :D
3/11 anonim válasza:
Sehogy, mert arra teszem az ovis címkéjét a nevével, soha nem szólt még, hogy zavarná, a több oldalasokból csak az elsőt hagyom így meg, a többit alatta levágom. Amelyik rohadt nagy, 10 oldalas és nincs rá ilyen formán szükségem azt amennyire csak lehet tökig levágom. De egyébként értem miről beszélsz és tényleg bosszantó.
5/11 anonim válasza:
Sehogy jól jőt eladásnál hogy cemke is ott volt.
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy lehet úgy kivágni ollóval, hogy ne maradjon ott egy még irritálóbb, kényelmetlen maradvány?
2021. aug. 21. 20:15
7/11 anonim válasza:
Amennyire közel csak lehet, a varrásnál vágom én, de én már nagyon ritkán vásárolok H&M-ben, sokáig dolgoztam üzletben és sajnos nem túl jó minőségűek a ruhák.
8/11 anonim válasza:
Vegyél masfelet. És tegyél panaszt! Csak keményen. Nehogymar egy címke tegye tönkre az életünket! Hallatlan!!!
9/11 anonim válasza:
#7 a fast fashion nem a minôségérôl híres, azért nem kell ott dolgozni, hogy erre rájöjjön az ember
10/11 anonim válasza:
#9 nekem igazából a magyar H&M-el van problémám (a munkát egyébként imádtam). Az volt “durva” tapasztalat, hogy a Szerbiában (ami ugye nem is EU-s ország) vett ugyanolyan farmerem (amilyet Pesten is vettem) 2 év után is olyan, mint az új, az itteni meg 3 mosástól kinyúlt, kifakult, hordhatatlan. Lehet persze, hogy véletlen vagy épp azzal az egy termékkel jártam így. Egyébként egy kisbabának való rugdalózót, ami jó esetben 2-3 hónapig jó rá, nyilván nem egy GUCCI designer shopból fog az ember megrendelni, csak később már lehet inkább megéri megvenni olyanokat, amik akár éveket is kibírnak (nem GUCCI-ra gondolok és persze ez még jó sok évig nem aktuális babacuccok esetén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!